comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli inadından vazgeçmiyor

04 Ekim 2014, Cumartesi 13:45

Galatasaray, Arsenal maçının ardından Londra'da kalırken teknik direktör Cesare Prandelli, otelde 4 gol yedikleri maçın tamamını bir kez daha izledi. Bazı analizlerde bulundu.

3'lü defans kurgusunda bazı aksamaların olduğuna ama çalışarak bunun üzerinden geleceklerine kendisini inandırdığı için yardımcıları ile İstanbul'a dönüşte yeni sistem üzerinde çalışmalara devam etme kararı aldığı bildirildi. İtalyan teknik adam Cumartesi günü oynanacak Erciyesspor karşısında 8'inci maçında 8'inci kez değişikliğe giderek yeni bir kadro ile takımını sahaya süreceği bildirildi. İtalyan teknik adamın İngiltere'de kadroya almadığı Selçuk İnan'ı onbirde değerlendireceği, Arsenal karşısında bekleneni veremeyen Veysel Sarı'nın yerine, Tarık Çamdal'ı, Goran Pandev'in yerine ise Bruma'yı değerlendireceği bildirildi.

PIN YÜZÜNDEN PRANDELLI KİMSEYİ DİNLEMİYOR
 
G.Saray'ı Arsenal karşısında 3-5-2 taktiği ile sahaya çıkardığı için farklı yenilginin sorumlusu olarak Cesare Prandelli gösterilirken, o sistemin arkasındaki ismin yardımcısı Gabrierel Pin olduğu bildirildi. Tüm takım 3'lü defans kurgusunun değişmesi konusunda Prandelli'ye adeta yalvarırken, Pin'in bu sistem üzerinde sabredilmesi konusunda baskı yaptığı bildirildi. Prandelli göreve geldiği günden beri Pin ile maçlar öncesinde uzun toplantılar gerçekleştirip analizler yapıyor.
Antrenmanlarda oyuncuları bireysel olarak görüntüleyen kamera sistemi de dahil olmak üzere ayrıntılı raporlar hazırlanırken, oyuncuların verileri tek tek teknik heyete iletiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!