comScore

Galatasaray Galatasaray

Londra'da TÜRK alarmı!

30 Eylül 2014, Salı 01:21

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları öncesi Londra'ya Çarşamba ve Perşembe günleri Türk çıkarması gerçekleşecek. 
 

Londra'ya bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri Türk çıkarması gerçekleşecek. 1 Eylül Çarşamba Arsena ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak olan Galatasaray'ın ve 2 Eylül Perşembe Tottenham deplasmanında UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2. maçına çıkacak olan Beşiktaş'ın taraftarları takımları yanlız bırakmamak için Londra'ya akın edecek. 
 
Emirates stadında Galatasaraylı taraftarlar için ayrılan 3 bin biletin hepsi satıldı. Diğer tarafta White Hart Lane'de yaklaşık 2.800 Beşiktaş taraftarının olacağını öngören Londra Polisi, bu 2 gün boyunca şehirde herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için bütün önlemleri almış durumda. 
 
İngiliz basınında yer alan haberlerde Galatasaray ve Beşiktaş arasında geçen sezon Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Beşiktaşlı taraftarların sahaya girmesiyle tatil edilen maça vurgu yapıldı.  Londra Metropol Polisi Basın Sözcüsü, "Şehre akın edecek taraftar grupları hakkında bilgi sahibi olduklarını, çıkabilecek olaylara karşı önceden hazırlık yaptıklarını belirtti"
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!