comScore

Galatasaray Galatasaray

Dany'e İspanya'da kötü haber

22 Eylül 2014, Pazartesi 18:33

Galatasaray'dan, İspanya La Liga ekiplerinden Granada'ya transfer olan Dany Nounkeu, yeni takımında forma göremedi.  

Galatasaray'dan kiralık olaran İspanya La Liga ekiplerinden Granada'ya transfer olan Dany Nounkeu, imzayı atmasının ardında geride kalan 3 haftada da kadroya giremeyerek büyük bir şok yaşadı.

Kamerunlu oyuncu, La Liga'nın 4. haftasında oynanan Athletic Bilbao maçında da şans bulamazken, İspanyol ekibi kadro ile ilgili yaptığı bilgilendirmede 'teknik bir karar' alındığını belirtti. 28 yaşındaki oyuncunun yanında; Dimitrievski Martins, Sissoko, Larsson, El Arabi ve Machís'in de teknik direktör Joaquín Caparrós'un kararı sonrasında kadroya giremediği kaydedildi.

Dany'nin oynamadığı mücadelede Granada, deplasmanda Athletic Bilbao'yu 1-0 ile geçti.

DANY "OYNAMAK İSTİYORUM" DEDİ AMA...

Galatasaray'dan kiralık olarak geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta oynayan savunmacı, İspanya'ya transferi sonrasında yaptığı açıklamalarda, "Bir anda önce İspanyol futboluna adapte olmak ve olabildiğince fazla maç oynamak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

La Liga'ya beklentilerin üzerinde bir giriş yapan ve geride kalan 4 haftada aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberliğin yanında, kalesinde sadee 2 gol gören Granada'da, teknik direktör Caparros'un savunma hattından memnun olduğu ve kısa vadede değiştirmeyi düşünmediği kaydedildi.

İspanyol ekibi Dany için Galatasaray'a 390 bin euro kiralama bedeli öderken, tecrübeli savunmacıya 750 bin euro maaş veriyor.



 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!