comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da Alp Yalman aday olacak mı?

22 Eylül 2014, Pazartesi 17:44

Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman, Lig Radyo'da Yetkin Etkin ile Ajans Futbol'a önemli açıklamalarda bulundu.

Başkanseçimle ilgili ne yapmak istediğine kendisi karar verecek. En iyi o bilir, neyapacağını. Benim Galatasaray'ın geleceğiyle ilgili hiçbir endişem yok.Galatasaray, kaliteli oyunculardan meydana gelmiş bir takım. Muhakkak ki bukrizi atlatacaktır Galatasaray, daha ligin çok başı. İnşallah Galatasaray'ıolduğundan daha kötü günler beklemez.

Yeniden seçim olmasıdurumunda…

Arkadaşlardan teveccüh edenler oldu.Onlarla da görüşüyorum. Galatasaray'ı kimse yarı yolda bırakmaz. Ben mi yaparım,yoksa başka arkadaşlar mı onu bilmem. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz. Hiçkimse merak etmesin, Galatasaray en iyi olanını kendi içinden bulur.

‘İçler acısı bir durum'

Galatasaray'ı dünlerle ilgili mukayeseederseniz, gelirleri o zamanlardan çok çok daha yüksek seviyelerde. Bütün meseleGalatasaray'ın giderlerini düzgün ayarlayabilmek… Öyle tahmin ediyorum ki, çokfazla olmayacak bir şey değil. Ama Galatasaray'ın mali olarak içinde bulunduğudurum, hakikaten içler acısı bir durumda. Çok fazla rahat bir şey söyleme imkanıyok.

‘Batan gemiden kaçırılan malgibi…'

Galatasaray, gayrimenkullerini eldeederken, az buz sıkıntılar çekmedi. Galatasaray Adası gibi bir yeri, bir dahayerine koyma gibi imkân yok. Bunlar batan gemiden kaçırılacak mal gibibakılmamalı. Galatasaray, mali problemlerini kendi içinde çözmek imkânında olurgibi geliyor bana. Bu tedbirler, en son düşünülecek şey olmalı. Bütün imkânlarında bittiği kanaatinde değilim daha.

‘Fatih Terimgitmemeliydi!'

FatihTerim gitmemeliydi. En azından böyle gitmemeliydi. Fatih, Galatasaray'ın içindenyetişmiş, belli örf ve Galatasaray duruşunu bilen bir teknik adamdı. Yenigelenler tabi Galatasaray'a, yeni takıma, yeni oyunculara bir adaptasyon süresigeçirmek durumundalar. O da her zaman çabuk iyi netice vermiyor. Sabırlı olmaklazım. Her şeyden önce, oynayan bütün oyuncularımı, futbolcu olsun, basketbolcuolsun, diğer bütün sporcularımıza Galatasaray özgüvenini yeniden aşılıyor olmaklazım.

‘Hiçbir futbolcu sahaya korkuylaçıkmamalı!'

Hiçbirsporcu, özellikle kendi seyircisi önünde sahaya çıktığında ayakları ‘acaba benhata mı yapacağım, beni taraftarım tenkit mi edecek' diye korkuyla çıkmamalı.Ama Galatasaray çok büyük bir camiadır, bütün bunların üstesinden gelir.

Ünal Aysal'ın hatalarınısayarsanız…

Bunlar, bu gibi şeyler Galatasaraybaşkanıyla özel konuşulursa konuşulur.

Mehmet Helvacı, Adnan Öztürk gibiisimler başkanlık için anılıyor…

Bütünarkadaşlar her şeyden evvel Galatasaraylı. Her Galatasaraylı bu göreve layıktır.Onun takdirini de Genel Kurul yapar.

Haber: Yetkin ETKİN / Lig Radyo


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!