comScore

Galatasaray Galatasaray

Ünal Aysal o ismi başkanlığa ikna etmek istiyor

22 Eylül 2014, Pazartesi 12:40

Galatasaray'da gelecek ay yapılacak olan kongrede Ünal Aysal'ın sürpriz bir hamle hazırlığında olduğu iddia edildi.

Yeniden aday olmaya hazırlanan Ünal Aysal'ın, karşısına başkanlığı elinden alacak kadar iddialı bir aday çıkması durumunda Ali Dürüst'ün kapısını çalarak, "Ben çekileyim. Sen aday ol. Ben de seni destekleyeyim" diyeceği bildirildi. Daha önce de Ali Dürüst'e "Gel yerime sen aday ol" teklifini yapan Aysal'ın, önümüzdeki haftayı muhalefetin yapacağı hamleleri izleyerek geçireceği daha sonra ise adaylığına ve yönetim kurulu listesine son şeklini vereceği belirtildi.

Ünal Aysal'ın bu hamlesinin arkasında yatan bir başka nedenin ise eşi Fani Aysal olduğu bildirildi. Fani Aysal'ın Galatasaray'daki işleri nedeniyle ailesini çok fazla ihmal eden eşine başkanlığı bırakması yönünde sürekli olarak telkinlerde bulunduğu öğrenildi. Aysal'ın "kadim dostum" dediği eski eşi Ahu Aysal'ın da, "Çok yoruldun ve yıpratılıyorsun. Çekilmelisin" sözlerinin de başkanı çok etkilediği gelen bilgiler arasında.
Öte yandan Aysal'ın yeniden adaylığı konusunda yönetimde beraber çalıştığı arkadaşları ile herhangi bir görüş alışverişinde bulunmadığı ortaya çıktı. Yönetim kurulundaki çalışma arkadaşlarından Adnan Nas'ın, "Başkanın yeniden aday olacağını sanmıyorum" sözleri de Ali Dürüst hamlesini güçlendiriyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!