comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da Semih Kaya belirsizliği

10 Eylül 2014, Çarşamba 21:18

Galatasaray'da Semih Kaya'nın Eskişehirspor maçına yetiştirilmesi için seferberlik sürüyor.

Galatasaray'da Semih Kaya'nın Eskişehirspor maçına yetiştirilmesi için seferberlik sürerken, hafif koşulara başlayan genç futbolcunun, karşılaşmada forma giyme ihtimali olmasına rağmen durumunun belirsizliğini koruduğu belirtildi. 
 
Semih'in tedaviye olumlu sonuç vermesine rağmen ağrılarının kısmen devam ettiği belirtilirken teknik direktör Cesare Prandelli'nin en ufak bir risk bile taşıması halinde Semih'i Salı günü oynanacak Anderlecht maçını düşünerek Eskişehirspor karşısında riske etmek istemediği ifade edildi. 
 
Semih'in durumunu yakından takip eden Prandelli'nin Semih'le ilgili son kararını Cuma yapılacak son antrenman sonrasında vereceği vurgulanırken genç oyuncunun oynayamaması ihtimaline karşılık bu mevki için tüm altrenatifleri detaylı bir şekilde değerlendireceği öğrenildi. 
 
Arka adalesinde ağrı olan Veysel'in de tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyiye gittiği ifade edilirken bugünden itibaren milli takımlardan dönen oyuncuların da katılımıyla Eskişehirspor maçının taktik çalışmalarına başlayacak olan Prandelli'nin yeni transferlerin performanslarını gözlemleyerek kadroyu şekillendireceği ve bu oyuncuları takıma adapte etmeye çalışacağı vurgulandı. 
 
Tecrübeli teknik adamın özellikle genç Tarık'ı savunmanın hem sağında hem solunda kullanabilecek olması nedeniyle Eskişehirspor maçında 11'de görevlendirmeyi düşündüğü ifade edilirken haftaiçinde yapılan antrenmanlarda Yasin'i sağ bekte denediği bu mevkide alternatiflerden biri olarak değerlendirebileceği de ifade edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!