comScore

Galatasaray Galatasaray

Ünal Aysal'dan sert sözler!

10 Eylül 2014, Çarşamba 14:25

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen Divasn Kurulu toplantısında flaş açıklamalar yaptı...

Ünal Aysal'ın açıklamalarından satır başları…
- Ekim ayında yapmayı planladığımız Olağanüstü Genel Kurul'un onayına bazı projeler sunacağız.
- Forma sponsorluğu konusunda önümüzdeki hafta içerisinde bir açıklama yapacağız. Sadece bu sene geçerli olacak bir formül kullanacağız. Sonrası için de 5 yıllık bir sponsorluk çalışması konusunda önemli bir yol katettik.
- Kısa vadeli borçların arttığı yönündeki bilgiler doğru değildir.
- Galatasaray gazetesi kurulacak.
- Bugün 17 milyon kişilik bir izleyici zümresine ulaşmış olan Galatasaray sosyal medya portalımızın ticari bir yapıya döndürülmesi projemiz başlatılmıştır.
- Spor yapma ve yarışma ortamımızı karabasana çeviriyoruz. Artık bıçak kemiğe dayanmış durumda. Şikeciliğin, ırkçılığın, sokak kabadayılığının normalleştirildiği bu yeni düzende,  fanatizm ve holiganizm kokan pislikten bir an önce kurtulmalıyız. Türk sporu üzerindeki çamuru temizlemek zorundadır.
- TFF, TBF, TKF vs. gibi tarafsız kurumlar şapkasının altında gelişen zorbalık bir orman kanunu haline gelmiş bulunuyor.
- Türk sporunun orman kanunlarına teslim olmasına izin veremeyiz. Türk spor kamuoyunu bize katılmaya devam ediyoruz. Bir aslanın dişlerini gördünüzde sakın ola size gülümsediğini zannetmeyin.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!