comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da Aysal'ı devirme planları!

10 Eylül 2014, Çarşamba 13:00

Galatasaray yönetiminde sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor. Son olarak Sedat Doğan'ın istifa ettiği ancak Aysal tarafından bunun kabul görmediği bildirildi. Öte yandan muhalefet seçim çalışmaları yapmaya da başladı.

Galatasaray'da Ünal Aysal'a muhalefet her geçen gün yeni bir yandaş daha buluyor. Ünal Aysal, eski yöneticileri yanına çekmeye çalıştığı dönemde Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst ile görüşmeler yapmıştı. Hatta Albayrak, Mancini döneminde Serdar Aziz'in yanı sıra Kayserispor ve Eskişehirspor'la oyuncular içinde gayri resmi girişimlerde bulunmuştu. Dürüst ise seçim öncesinde Ünal Aysal'a kendisine karşı bir muhalif etkinliğinde yer almayacağını iletmişti. Hatta bir dönem beraber çalıştığı Adnan Öztürk'ü yalnız bırakmış ve Aysal tek aday olarak seçime girmiş ve seçilmişti. Fakat son dönemde yaşanan gelişmeler Adnan Öztürk, Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ı yeniden bir araya getirdi. Önümüzdeki dönemde başkanlık için daha iddialı çalışmalar içine girileceği bildirildi.

SEDAT DOĞAN'IN İSTİFASI
Öte yandan Galatasaray yönetiminde Ünal Aysal'a en yakın isimlerden birisi olan Sedat Doğan'ın istifasını verdiği ama Aysal'ın bu istifayı işleme koymadığı bildirildi. Forma reklamı konusunda büyük yetkilerle donattığı Doğan'ın, üzerine aldığı bu iş için yeterli mesai harcamadığından yakınan Aysal'ın, Doğan'ı birkaç yönetim kurulu toplantısında yüksek sesle azarladığı öğrenildi. Doğan'ın, başkanın kendisine söylediği bazı sözlere bozularak istifasını verdiği, son iki yönetim kurulu toplantısına iştirak etmediği ama Aysal'ın, yönetim içinde kendisine en yakın ve iş yapan isimlerden birisi olarak gördüğü Doğan'ın istifasını kabul etmediği bildirildi. Aysal'ın, Doğan'ı bizzat arayarak yönetim kurulu toplantısına çağırdığı ama Doğan'ın işlerini bahane ederek katılmadığı öğrenildi. İkili arasındaki iplerin kopma noktasında olduğu ve Doğan'ın istifasının işleme konulmasının da gündemde olduğu bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!