comScore

Galatasaray Galatasaray

Pandev'in menajerinden ağır sözler!

03 Eylül 2014, Çarşamba 00:32

Galatasaray'a imza atan Goran Pandev'in menajeri Carlo Pallavicino, Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez'i eleştirdi.  

Transferin son gününde Galatasaray'a imza olan Goran Pandev'in menajeri Carlo Pallavicino, İtalya'da bir radyo istasyonuna konuştu ve Makedon oyuncunun eski hocası Rafael Benitez'i hedef aldı.

Pallavicino, Pandev'in ayrılığının sebebinin başkan olmadığını kaydederken, "Başkan De Laurentiis ile uzun bir konuşma yaptım ve bana Pandev ile yollarını ayırdıkları için taraftarların mutsuz olduğunu söyledi. Başkanın Pandev ile yollarını ayırmak istediğine inanmak için bir nedenim yok" ifadelerini kulandı.

"NAPOLI'YE GİTMESİ İÇİN ZORLAMIŞTIM"

Tecrübeli oyuncunun Napoli'ye gelirken fedakarlık yaptığını kaydeden menajer, "Pandev Napoli'ye gelmek ve şehre sadakatini göstermek için maaşında indirime gitmişti. O zaman oyuncumu Napoli'ye gelmesi için zorlamıştım, çünkü iyi şekilde karşılanacağından ve kulüpte mutlu olacağından emindim" dedi.

"NAPOLI'NİN RUHU YOK"

Benitez'in İtalya'da çalışabilecek bir teknik adam olmadığını kaydeden Pandev'in temsilcisi, "Mazzari'nin ayrılığı ve Benitez'in gelmesi ile birlikte işler değişti. Yeni sistem Pandev'i dışarıda bıraktı ve sonra sorunlar ortaya çıktı. Oyuncumun hocasının güvenine ihtiyacı var ve bu yüzden biraz 'zorla' oynadı. Benitez sıradışı bir hoca, Avrupa'da birçok lige uyum sağlayabilir. Ancak İtalya'da çalışabilecek bir teknik adam değil. Napoli'nin şu anda ruhu yok. Ruhu olmayan bir takım da kazanamaz" diye konuştu.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!