comScore

Galatasaray Galatasaray

Pandev onları reddetti G.Saray'a geldi!

01 Eylül 2014, Pazartesi 10:28

Galatasaray'ın yeni transferi Goran Pandev'i birçok takım istedi ancak Devler Ligi faktörü Galatasaray'ı bir adım öne çıkardı.

Galatasaray'ın kısa bir süre içerisinde transferini resmen açıklaması beklenen Makedon oyuncu Goran Pandev'in birçok teklifi reddettiği ortaya çıktı.
 
Sarı-kırmızılıların Napoli'den renklerine bağladığı futbolcunun İngiltere, Yunanistan, Almanya ve Ortadoğu'dan teklifler aldığı ortaya çıktı.
 
Özellikle Olympiakos, PAOK, Hertha Berlin, Leicester City ve Al Jazira'nın oyuncuyu ısrarla istediği ancak bir türlü ikna edemediği yazıldı.
 
Gelen tekliflere rağmen Napoli'de kalmak isteyen ve ayrılması halinde Devler Ligi'nde oynayan bir takıma gideceğini söyleyen Pandev'in seçimi Galatasaray oldu. Napoli'den ayrılması halinde gideceği takım için 'Hedefleri ve projesi olmalı' diyen yetenekli oyuncu kararını sarı-kırmızılılardan yana kullanırken, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının da sevindirici olduğunu kaydetti.
 
4 sezondur Napoli formasını terleten 31 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 29 lig maçına çıkarken 7 kez fileleri havalandırdı. Pandev bu karşılaşmaların 17'sine ilk 11'de çıkarken sadece 2 tanesinde 90 dakika sahada kaldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!