comScore

Galatasaray Galatasaray

Barça'lı yıldız G.Saray'dan özür diledi

31 Ağustos 2014, Pazar 11:29

G.Saray, Song'u kiralamak için Barcelona'yla anlaştı. Ancak Kamerunlu oyuncu, beyninde problem olan oğlunun tedavi gördüğü Londra'nın takımı West Ham United'ı tercih etti.

Alex Song - Galatasaray flörtü olumsuz sonuçlandı. Yönetici Ebru Köksal aracılığıyla Barcelona ile masaya oturan sarı-kırmızılılar, satın alma opsiyonuyla kiralama konusunda Katalan deviyle anlaştı ve iş Song'u ikna etmeye kaldı. Önceki gün Barcelona'daki takım arkadaşlarıyla vedalaşan Kamerunlu yıldız, ailevi nedenlerden dolayı Galatasaray'a "Hayır" dedi.
 
Beyninde ciddi bir problem olan minik oğlunun Londra'da tedavisinin sürdüğünü belirten Song, "Özür dilerim, İstanbul'a gelemem" cevabını verdi. 27 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'ın teklifi maddi açıdan daha cazip olmasına rağmen West Ham United'ı tercih etti. İngiliz ekibi dün Londra'da oynadığı maçtan önce Song'a formayı giydirdi ve taraftarına selamlattı.
 
Song'un yerine Obi Mikel!
 
Song transferinin suya düşmesiyle şok yaşayan Galatasaray'a menajerler Song'la yaşıt olan 1987'li John Obi Mikel'i önerdi. Nijeryalı orta saha oyuncusu geçen yaz transfer döneminde G.Saray'ın kapısından dönmüştü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!