comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray transferde gaza bastı!

29 Ağustos 2014, Cuma 17:44

Galatasaray, transfer döneminin son günlerinde kadroya takviye yapmak için atağa kalktı.

Eboue, Dany ve Ontivero'nun takımdan gönderilmesi konusunda Bülent Tulun görevlendirildi. Tulun, 3 oyuncunun Galatasaray kulübünün menfaatleri doğrultusunda ayrılması için çaba sarfediyor. Eboue'nin sözleşmesinin feshi gündemde. Fildişi Sahilli oyuncu, İngiltere'den bazı kulüplerle görüşme halinde. Sarı kırmızılıların uzun süredir takımdan göndermeyi planladığı Dany'e Granada talip oldu. İspanyol kulübüyle ilk görüşmeler olumlu geçti. Dany'nin sözleşmesindeki detaylar çözümlendikten sonra bu transfer resmiyet kazanacak. Mancini döneminde transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Ontivero'nun ise Gaziantepspor'a kiralanması bekleniyor.

Güney Amerika'da transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da İdari Menajer Cenk Ergün, Balanta konusunda son görüşmeyi yapacak. Prandelli'nin kadroda görmek istediği genç stoper için Galatasaray 6 milyon euro ödemeye hazır. Bu transferde büyük ölçüde anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar, ödeme planlı hakkında detayları masaya yatıracak.
Şampiyonlar Ligi kura çekimi için Monaco'da bulunan başkan Ünal Aysal ise Alex Song için girişimlerde bulundu. Song'u öncelikle kiralamak isteyen Galatasaray, Kamerunlu futbolcunun performansına göre sezon sonu değerlendirme yapmak istiyor. Çok yönlü oyunuyla dikkat çeken Song için Prandelli'nin de onay verdiği belirtildi.

Eskişehirsporlu Tarık Çamdal için ise son teklifini yapan Galatasaray, gelecek yanıtı bekliyor. Genç futbolcu için 4 milyon euro öneren sarı kırmızılı ekipte Lütfi Arıboğan ve Emir Sarıgül bu transferi bitirmek için uğraşıyor. Ancak Ünal Aysal, Tarık Çamdal konusunda Eskişehirspor kulübünün transfer sürecindeki tutumundan dolayı taviz verilmesini istemiyor. Tarık için uzun zamandır çaba gösteren Galatasaray, milli futbolcuyu kadrosuna katmak için transferin son gününe kadar çalışmalarına devam edecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!