comScore

Galatasaray Galatasaray

Dede'ye duacı! G.Saray'ın büyük pişmanlığı

28 Ağustos 2014, Perşembe 17:31

Transfer borsasının en çok konuşulan ismi Tarık Çamdal kimdir? Gurbetçi oyuncu için 4 milyon euroluk teklifi reddedilen Galatasaray, Eskişehir'in istediği 6 milyon euroyu verip transferi noktalayacak mı?

FutbolArena Özel 

İşte milli oyuncunun biyografisi!
 
ALMANYA'DA DOĞDU
 
Gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Tarık Çamdal'ın futbol serüveni doğduğu şehrin yakınlarındaki Ingolstadt takımında başladı.
 
Ingolstadt yıllarının ardından 1860 Münih takımıyla profesyonel anlaşma imzalayan Tarık, Münih ekibinde geçirdiği iki sezonun sonunda Türkiye'nin yolunu tuttu.
 
Eskişehispor'daki ilk sezonunda ligde forma şansı yakalayamayan Tarık, Türkiye Kupası'nda bir maçta forma giyebildi. Tarık asıl patlamayı ise geçtiğimiz sezon başında gerçekleştirdi.
 
DEDE'YE DUACI
 
Sezon başında Dede'nin sakatlanmasıyla Ertuğrul Sağlam tarafından savunmanın solunda görev verilen genç oyuncu formayı kaparken sezon boyunca gösterdiği performansla adından da söz ettirmeye başladı. Devre arasında Galatasaray ile anlatşığı için önce kadro dışı bırakıldı ardından sözleşmesi uzatılıp takıma dahil edildi.
 
DEVRE ARASINDA G.SARAY ALMAMIŞTI
 
Bugün 4 milyon Euro veren Galatasaray devre arasında 1 milyon Euro verip bu transferi bitirebilirdi ama yapmadı. Şimdiyse en az 4 milyon euro yaklaşık 10 milyon TL fark ödeyecek.
 
A Milli Takım'a kadar yükselen genç oyuncu üç büyüklerin gözdesi haline gelirken kendisi için istenilen 6 milyon Euroluk bonservis bedeli içinse futbol kamuoyu net: Bu para verilmez.
 
Savunmanın sağında ve solunda görev yapabilen oyuncu için istenilen bonservis bedeli kendisinden beklentileri artırırken olası transferi durumunda Galatasaray'a verebilecekleri merak konusu.
Haber: Özgür Kızgın 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!