comScore

Galatasaray Galatasaray

İşte G.Saray'ın gruplardaki muhtemel rakipleri

27 Ağustos 2014, Çarşamba 14:00

Avrupa'daki temsilcilerimizin muhtemel rakipleri...

Avrupa arenasındaki temsilcilerimiz Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Karabükspor'un torbaları ve muhtemel rakipleri hakkındaki tüm bilgiler...

BEŞİKTAŞ
 
Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için Arsenal deplasmanında zafer kovalayan Beşiktaş, zoru başarması durumunda, Perşembe günü TSİ 18:45'te gerçekleştirilecek olan grup kura çekimine 4. torbadan katılacak.
 
Siyah beyazlılar Arsenal'e elennesi durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek ve Cuma günü TSİ 14:00'te gerçekleştirilecek olan grup kura çekimine 2. torbadan katılacak.
 
GALATASARAY
 
UEFA'dan aldığı men cezası nedeniyle Avrupa'ya gidemeyen şampiyon Fenerbahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Galatasaray, grup kura çekimine 3. torbadan katılacak.
 
Şampiyonlar Ligi'ndeki grup kura çekimine katılacak takımların torbaları şöyle:
 
1. TORBA
 
Real Madrid
Barcelona
Bayern München
Chelsea
Benfica
Atletico Madrid
Arsenal (play-off oynayacak)
Porto
 
2. TORBA
 
Schalke
Borussia Dortmund
Juventus
Paris Saint-Germain
Shakhtar Donetsk
FC Basel
Zenit St. Petersburg
Manchester City
 
3. TORBA
 
Bayer Leverkusen (play-off oynayacak)
Olympiakos
CSKA Moscow
Ajax
Napoli (play-off oynayacak)
Liverpool
Sporting Lisbon
Galatasaray
 
4. TORBA
 
Anderlecht
Salzburg (play-off oynayacak)
Roma
Steaua Bucuresti (play-off oynayacak)
APOEL Nicosia
BATE Borisov
Maribor
Monaco
 
UEFA AVRUPA LİGİ
 
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Trabzonspor ile Karabükspor ise, play-off turundaki rakiplerini elemeleri durumunda gruplara kalmayı başaracaklar.
 
İlk maçta evinde Rusya temsilcisi Rostov'u 2-0'la geçen bordo mavililer, Perşembe günkü rövanştan da istediğini çıkarması durumunda, Cuma günü TSİ 14:00'te gerçekleştirilecek olan grup kura çekimine 2. torbadan katılacak.
 
İlk maçta Fransız ekip St. Etienne'i 1-0 mağlup eden Karabükspor da, tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa Kupaları'nda büyük bir zafer elde etmeye çalışacak. Karadeniz temsilcisi, rakibini elemesi durumunda gruplara kalacak ve kura çekimine 4. torbadan katılacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!