comScore

Galatasaray Galatasaray

Balanta transferinde G.Saray'a İtalyan rakip

21 Ağustos 2014, Perşembe 21:39

Bir süredir Balanta'nın peşinde olan Galatasaray'a, İtalya Serie A'dan bir rakip çıktı. 

Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finali için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Prandelli bir yandan takımının durumunu bir yandan da yapılacak transferleri takip ediyor. 
 
Yönetimle sık sık görüşerek, yapılacak transferle ilgili süren yazışmalardaki son durumu öğrenen italyan teknik adamın, Süper lig ve Avrupa arenasına güçlü bir kadroyla girmeyi hedeflediği belirtiliyor
 
Defansa ve forvete yapılacak takviye için yabancı kontenjanının boşalması için uğraş veren galatasaray yönetiminin, önceliği savunmaya verdiği ve Balanta konusunda girişimlerini hızlandırdığı ortaya çıktı. 
 
Balanta için italya'nın Sampdoria takımıyla rekabet içine giren galatasaray yönetiminin, River Plate kulübüne yeni bir teklifte daha bulundu. 
 
River Plate kulübü başkanı Rodolfo Donofrio, Galatasaray'ın Balanta ile ilgilendiğini Arjantin basınına açıklarken, "Galatasaray'dan daha somut adımlar bekliyoruz. Transferle ilgili görüşmeler yaptığımız doğru" ifadelerini kullandı. 
 
Galatasaray'ın Balanta'nın bonservisi için 6 milyon euro önerdiği, River Plate yönetiminin ise genç savunma oyuncusu için 8 milyon euro ısrarında olduğu bildirildi. 
 
Galatasaray yönetiminin balanta için girişimlerini sürdüreceği, forvet konusunu ise Balanta'dan sonra çözeceği belirtiliyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!