comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli'nin önceliği stoper ve forvet transferi

13 Ağustos 2014, Çarşamba 13:21

Galatasaray'da gözler stoper ve forvet transferine çevrildi.

Başkan Ünal Aysal'ın Cesare Prandelli'yle yaptığı görüşmede İtalyan teknik adamın ısrarla istediği sol stoper için yaşanan gelişmeleri ve kulübün finansal yapısı gereği alınacak oyuncunun kiralanması için zorunlulukları anlattı.

Prandelli'nin, "Oynatmak istediği sistemde solda oynayacak stoper çok önemli bir yer tutuyor. İsmini verdiğim Paletta, Roncaglia, Ogbonna'dan birisi olursa işime yarar. Yoksa ben yoluma Hakan Balta ile de devam edebilirim" dedi. Bunun üzerine Aysal'ın, İtalyan teknik adama sol stoper için söz vererek profesyonellerine bütün imkanların seferber edilmesi talimatını verdiği öğrenildi. Prandelli'nin listesinde yer almayan Balanta, Doria'nın dışında Juan Jesus için de Inter'le yapılan görüşmelerle ilgili Aysal'ın İtalyan teknik adamı bilgilendirdiği ama Prandelli'nin bu isimlere pek de sıcak olmadığı gelen haberler arasında.
SON TERCİH SEBASTIAN GIOVINCO

G.Saray'da Başkan Ünal Aysal, sol stoper dışında ikinci forvet transferi konusunda da ısrarcı olan Cesare Prandelli'ye de "transfer garantisini" verdiği 2 takviyenin de F.Bahçe maçına yetiştirilmesine çalışıldığı bildirildi. İkinci forvet için Goran Pandev ismi öne çıkarken, İtalyan teknik adamın menajerler tarafından yönetime önerilen Leo Baptistao'yu veto ettiği bildirildi. Roma'da forma giyen Franceso Totti tarzında bir adam istediğini Başkan Ünal Aysal'a ileten Prandelli'nin Sebastian Giovinco ismine çok sıcak bakmadığı ama en kötü ihtimalle bu oyuncunun alınmasını istediği belirtildi.
SON İKİNCİ FORVET ADAYI VICTOR IBARBO

G.Saray teknik direktörü Cesare Prandelli, "mühendislik felaketi" olarak gördüğü kadrosunu revize etmek için "sol stoper" ve "ikinci forvet" üzerinde dururken önüne bu kez de Victor Ibarbo ismi geldi. Inter, Napoli, Porto, Wolfsburg ve Newcastle ile birlikte CSKA ve Dynamo Moskova'nın da istediği Kolombiyalı yıldız için G.Saray'ın da devrede olduğu iddia edildi. Sky Sports iki Rus ekibinin 10 milyon euro'ya çıktığı Ibarbo için Cesare Prandelli'nin umutsuzca ısrarcı olduğunu belirtti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!