comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın 'jilet' lakaplı yeni yıldız adayı

13 Ağustos 2014, Çarşamba 12:32

Galatasaray'da yeni sezon öncesinde A takıma göz kırpan oyuncuların başında arkadaşlarının 'jilet' lakabı taktığı Emre Can Coşkun geliyor.  

Galatasaray'da sezon öncesi hazırlıkları son sürat devam ederken, Cesare Prandelli geniş kadrodaki oyuncuların performanslarını yakından takip ediyor. İtalyan teknik adamın gelecek sezon A takımda düşündüğü ve hazırlık programı boyunca gelişimini izlediği genç oyuncuların başında ise arkadaşlarının 'jilet' lakabı taktığı Emre Can Coşkun geliyor.

Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezon A takım ile maçlara çıkmaya başlayan ve sezon öncesinde de birçok neşterin vurulduğu takımda kampa götürülen kadroda yer alan 20 yaşındaki oyuncu, defansta sağda, solda ve stoper olarak forma giyebilmesi nedeniyle önemli bir alternatif potansiyeli taşıyor. Oyuncusunu 3 pozisyonda da deneyen İtalyan hoca, en iyi verim elde edebileceği yeri belirleyerek, oyuncuyu bu sezon Ziraat Türkiye Kupası maçlarında kullanmayı planlıyor.

AYDINSPOR'A GİTTİ, DÖNDÜ...

Sezonun sona ermesinin ardından önce kiralık olarak, sonra da geri satın alma opsiyonlu onservisi ile birlikte Aydınspor'a gitmesi planlanan, ancak Prandelli ile birlikte şansını denemesine karar verilince kadroda kalan Emre Can, Florya'da A2 takımı ile yapılan hazırlık mücadelesinde de ilk 11'de görev aldı. Dinamik görüntüsü ve başarılı müdahaleleri ile yönetimin de dikkatini çeken genç isim, formayı kapabileceğini gösterdi.

Geçtiğimiz sezon Mancini'nin Türkiye Kupası'nda Elazığspor ve Antalyaspor karşılaşmalarında toplam 79 dakika şans verdiği ve hazırlık maçlarında da görev alan gelecek vaat eden isim, özellikle bek oynarken gösterdiği performans ile alkış aldı. Genç oyuncu, Türkiye U19 takımında da forma giydi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!