comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saraylı yönetici transferleri resmen açıkladı!

31 Temmuz 2014, Perşembe 20:38

Galatasaray Basketbol Şube Direktörü Murat Özyer, GSTV'de katıldığı programda gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Basketbol Şube Direktörü Murat Özyer, GSTV'de katıldığı programda gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Özyer'in açıklamalarından satır başları:
"Bütçeyi en verimli şekilde kullanan bir teknik ekibimiz var. Bu oluşumun lideri de Ergin Ataman. Gönlüm rahat. İyi bir takım kuracağız. Ben hep söylemişimdir. Yaz aylarında transfer şampiyonu olmaktansa ligde şampiyon olmayı tercih ederim."

"İLETİŞİMİMİZ ZAYIF..."

"Biz bazı konularda sessiz kaldık. İletişimimizin güçlü olmadığını kabul ediyorum. Takım planlaması konusunda Ergin hocayla konuşurken değişiklikler yapabiliyoruz. Biz bazı oyuncularla ön anlaşma yaptık. Bunları açıklamıyoruz. Yolumuzda değişiklikler olabilir. Bu yüzden açıklama yapmadık. Biz en iyi takımı kuracağız. Takım kimyası konusunda profesörümüz var.

Markoishvili'yi biz Hawkins'in yerine getirmiştik. O zaman eleştiriler geliyordu Hawkins'in yerini doldurabilir mi diye. Ancak sonradan taraftarlar arasında Marko Paşa adını aldı."

POCIUS, MICOV, JAWAI...

"Ender, Kerem Gönlüm, ve Cenk Akyol'la anlaşmaya yakınız. Yabancı isimlerden Pocius, Micov ve Jawai ile anlaşabiliriz. Jawai'nin sağlık durumunu izliyoruz. Bu duruma özel bir kontrat yapmak istiyoruz. Geçen sezon kendisinden yararlanamadık. Burada da değişik kontrollerden geçecek. Sonrasında imza olabilir. Aradori konuşuluyor. O da listemizde var."

ARROYO VE ERCEG KALIYOR MU?


"İyi bir takım kuracağımıza eminim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Göksenin'in kiralanma durumu var. Görüşmeler sürüyor. Engin Atsür ayrıldı bildiğiniz gibi. Yabancı oyuncularımızdan Arroyo bizde kaldı. Erceg'in de kontratı devam ediyor. Diğerlerinin yerlerine yeni oyuncular gelecek. Bilindiği gibi ligimizde yabancı oyuncu mevzuatı değişti. Oyuncuların da işleri artık kolay değil. Rekabetin içine girecekler. Bizim de yol haritamız hazır. Elimizden geleni yapacağız. "

SALON VE SPONSOR BİLMECESİ


Abdi İpekçi Spor Salonu'nda devam edeceğiz. Salona loca yapma düşüncemiz vardı ancak fiziki şartlar buna müsait olmadı. Aynı şartlar altında Abdi İpekçi'de devam edeceğiz. Sponsor konusunda görüştüğümüz firmalar var. Liv Hospital'in sağlık sponsorluğu devam ediyor ancak isim sponsorluğu sona erdi. Bayram tatili sonrasında bu isim de netleşecektir.

IŞIL, İMZAYI MART AYINDA ATMIŞTI

"Kadın Basketbol Takımımız'da Odeabank'ın isim sponsorluğu devam ediyor. Bu seneki bütçemiz geçen seneye yakın durumda. Işıl'ın sözleşmesi Mart'ın ortalarında imzalanmıştı. Hedefleri olan bir Galatasaraylı, Avrupa'da Türk basketbolcusunun ne kadar başarılı olabileceğini gösterecek. Başkanımız Avrupa Şampiyonluğu sonrasında Işıl'la oturdu konuştu ancak Mart ayında yapılan sözleşme sonrasında geri dönüş yapılamadı. İyi bir Galatasaraylı, kapılarımız kendisine her zaman açık."

SANCHO BASKETBOLA ARA VERECEKTİ...


"Nuria Martinez'i dahil ettik. Yönetmeliklerin el verdiği ölçüde kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Bizim şubemizde iki tane müthiş koç var. Stratejileri farklı olsa da nasıl bir takım kurmaları gerektiğini biliyorlar. Geçen sezon bütün tahminleri geride bırakıp şampiyon olduk. Yeni bir sezon başlayacak. Zellous ve Bahar Çağlar'ın kontratları devam ediyor. Kelsey Bone'u yakında açıklayacağız. Sancho Lyttle basketbolu 1 sezon bırakmak istiyordu. Oturduk konuştuk. İkna ettik. Takıma katılacak."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!