comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın yeni transferi

23 Temmuz 2014, Çarşamba 09:45

Cesare Prandelli yönetiminde çıktığı ilk hazırlık maçında önceki akşam Avusturya bölgesel ligi takımlarından Vorwarts Steyr'i 3-1 yenen Galatasaray'da, performansı en fazla merak edilen isimlerden biri de Bruma'ydı.

Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetiminde çıktığı ilk hazırlık maçında önceki akşam Avusturya bölgesel ligi takımlarından Vorwarts Steyr'i 3-1 yenen Galatasaray'da, performansı en fazla merak edilen isimlerden biri de Bruma'ydı.
 
Tokatspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sağ diz çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan Portekizli genç yıldız yaklaşık 6 ay sonra sahalara dönerken Vorwarts Steyr önünde ortaya koyduğu futbolla alkış topladı.
 
Sarı-kırmızılı takıma veda eden Didier Drogba'nın 11 numaralı formasını giyen Bruma ikinci yarının tamamında görev yaptı. Prandelli'nin sol kanatta şans tanıdığı Portekizli futbolcu; sürati, şık çalımları ve istekli futboluyla teknik heyetin gözüne girdi. Yönetim ve teknik heyetin, Bruma'ya, “yeni transfer” gözüyle baktıkları kaydedildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!