comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın sıkıntısı yabancılar

22 Temmuz 2014, Salı 13:16

Transferde yerli oyunculara ağırlık veren Galatasaray, kadrosundaki yabancı sayısını azaltmaya çalışıyor. Teknik Direktör Cesare Prandelli, yabancı futbolcuların kamp performanslarına göre kalıp kalmayacaklarına karar verecek.

Galatasaray kadrosundaki yabancı futbolcuları azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Muslera, Melo, Eboue, Dany, Chedjou, Telles, Bruma, Sneijder, Amrabat ve Ontivero ile birlikte kadrosunda 10 yabanci ismi bulunan sarı kırmızılı ekip, teknik direktor Cesare Prandelli'nin Avusturya kampı sonrası vereceği rapora göre kadrosunu daraltacak.  
 
Geçtiğimiz sezon takımda yer alan Burdisso, Drogba ve Hajrovic ile yollar ayrılmıştı. Teknik direktör Prandelli, Eboue, Dany ve Ontivero'yu Avusturya kampına almadı. Bu üç isimden kendilerine kulüp bulmaları istendi. Eboue bazı İngiliz kulüpleriyle temasta... Ontivero ise geçtiğimiz günlerde Cagliari ile görüşmek için İtalya'ya gitti ancak bu transfer gerçekleşmedi. Türkiye'de kalmak isteyen Dany de Süper Lig'den gelecek teklifleri değerlendirecek.
 
Prandelli, yabancı transferi icin Amrabat'ın performasını da yakından takip ediyor. Antrenmanlarda istekli görünen faslı oyuncu, Steyr maçında 2 gol birden attı. İtalyan teknik adam ayrıca, takıma geç katılacak Chedjou'nun değerlendirmesini, ikinci etap kamp çalışmaları sonunda yapacak. İtalyan teknik adam, Avusturya kampı sonrası yabancı futbolcular için rapor hazırlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!