comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'dan Eto'o hamlesi

03 Temmuz 2014, Perşembe 10:31

Galatasaray'ın Didier Drogba'nın yerine aradığı golcü arayışlarında Chelea'den ayrılan Samuel Eto'o ile temasa geçtiği belirtildi.

Galatasaray teknik direktörünü henüz belirleyememesine rağmen, yönetim transfer çalışmalarına başladı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre sarı-kırmızılılar, sezon sonunda takımdan ayrılan Didier Drogba'nın yerine Samuel Eto'o'yu kadroya katmak istiyor.

İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Chelsea ile sözleşmesi sona erdikten sonra takım arayışlarına başlayan G.Saray, bonservisi elinde olan tecrübeli golcü ile temasa geçti. Yıllık net olarak 3-4 milyon euro arasında bir rakam belirtilen sarı-kırmızılılara, Eto'o'nun henüz cevabını vermediği kaydedilirken, kabul etmesi durumunda Inter'den eski takım arkadaşı Sneijder ile birlikte oynayacağı ifade edildi.
Öte yandan Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın da, yıldız golcüye 1 yıllık, 2 mlyon euroluk bir kontrat teklifi ile gittiği, ancak ret yanıtı aldığı belirtildi. Beşiktaş'ın da transferi için görüşmeler yaptığı Samuel Eto'o, son olarak mikro blog sitesi Twitter'dan gönderdiği mesajda, "İtalya mı, İspanya mı, İngiltere mi, Fransa mı, Türkiye mi, ABD mi? Amerika'yı daha çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!