comScore

Galatasaray Galatasaray

Madrid efsanesi G.Saray'a geliyor

03 Temmuz 2014, Perşembe 09:20

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın tatilini geçirdiği Yunanistan'da Olympiakos'un İspanyol hocası Michel Gonzalez ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Lucescu, Mustafa Denizli, Tuchel, Klinsmann derken tam arapsaçına dönen Galatasaray'ın teknik direktör arayışında flaş bir gelişme yaşandı. Aranan yeni hoca komşuda bulundu. Yaptığı açıklamalarda hep "Genç ve hırslı bir isim" tanımını kullanan başkan Ünal Aysal'ın tatilini geçirdiği Yunanistan'da Olympiakos'un İspanyol hocası Michel Gonzalez ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yaklaşık 10 gündür 51 yaşındaki teknik adamla gizli gizli görüşen Aysal, Michel ile her konuda anlaştı, şimdi İspanyol hocanın son iki sezonda şampiyonluğa taşıdığı Olympiakos ile ilişiğini kesmesi bekleniyor. 
 
BİR REAL MADRİD EFSANESİ 

Futbolculuk döneminde altyapısından yetiştiği Real Madrid'in formasını 15 sene taşıyan ve efsaneler arasında gösterilen Michel, Real'de çıktığı 404 maçta 97 gol atmıştı. İspanya Milli Takımı'nda da 66 maçta 21 gol kaydeden dönemin yıldız futbolcusu, hocalık kariyerine ise TV yorumculuğundan sonra başladı. Önce Real Madrid B'de görev yapan Michel, daha sonra Getafe ve Sevilla'yı çalıştırdı. 51 yaşındaki hoca son olarak görev yaptığı Olympiakos'ta iki yılda 2 şampiyonluk ve 1 lig kupası şampiyonluğu gördü.
 
YEDEK LİSTEDE 3 ADAY VAR

 Hoca işini pazar gününe kadar çözmek isteyen Ünal Aysal'ın Joachim Löw, konusundaki beklentisi de devam ediyor. Dünya Kupası'ndaki Alman hocadan hala net bir yanıt alamayan sarı-kırmızılı yönetim Bruno Labbadia ve David Moyes'i de yedek listesinde tutuyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!