comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray, iki hocadan haber bekliyor

02 Temmuz 2014, Çarşamba 13:31

İsmi sır gibi saklanan iki teknik adamdan haber bekleyen Galatasaray, 4 Temmuz Cuma günü yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanıyor.

Teknik direkör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da artık geri sayım başladı. Başta Hollanda ve Alman ekolünden olmak üzere birbirinden farklı teknik adamlar ile görüşen sarı-kırmızılı yönetim için en kritik gün Cuma!

ŞİFRE 4 TEMMUZ CUMA

Şu ana kadar 7 teknik adam ile direkt temaslarda bulunan ancak istediği sonuçları alamayan sarı-kırmızılı yönetim, son olarak ismi kamuoyundan sır gibi saklanan iki teknik adam ile görüşmelerini sürdürüyor. İki teknik adamdan da haber bekleyen başkan Ünal Aysal, 4 Temmuz Cuma günü yeni teknik adam ile yapılan görüşmeleri kamuoyu ile paylaşmayı planlıyor.

İKİ TEKNİK ADAM OLMAZSA DENİZLİ

İki teknik adamdan istediği haberin gelmemesi durumunda başkan Ünal Aysal'ın tek rotası ise Mustafa Denizli olacak. Yılbaşından önce Mustafa Denizli ile bir araya gelen ve sportif direktörlük teklif eden ancak Denizli'nin Azerbaycan'daki kontratını fesh edememesinden dolayı istediğini gerçekleştiremeyen Ünal Aysal, Denizli'yi bu kez teknik direktör olarak takımın başına getirecek.

MUSTAFA DENİZLİ NE DEDİ?

Mustafa Denizli ile şu ana kadar bir görüşme gerçekleştirmeyen Galatasaray, iki teknik adamdan gelecek olan cevaba göre Denizli ile masaya oturacak. Galatasaray'ın teknik direktörü olması beklenen Mustafa Denizli de Sporx.com sorularını yanıtladı. Galatasaray'dan teklif almadığını ifade eden Denizli, "Şu anda bir şey yok, teklif gelirse konuşuruz" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!