comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal'dan ''futbol takımını çekerim'' tehditi!

21 Haziran 2014, Cumartesi 20:32

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe maçında sahaya çıkmamaları ile ilgili basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe maçında sahaya çıkmamaları ile ilgili basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Beko Basketbol Ligi Play-Off Final serisinin 7. maçında hakem atamaları ve sarı lacivertlilerin seyircisiz ceza almamasını gerekçe göstererek karşılaşmaya çıkmayan Galatasaray, hükmen mağlup sayıldı ve şampiyon Fenerbahçe Ülker oldu.

Aldıkları kararın arkasında olduklarını söyleyen Ünal Aysal, futbolda da aynı kararı çekinmeden alabileceğini dile getirdi.

İşte Aysal'ın o sözleri;

"KAYBETMEYİ BİLMEZSENİZ..."

"Bu sadece Galatasaray'ın tek başına ayağa kaldıracağı bir sorun değil. Tüm kulüplerin yetkileri tarafından desteklenmesi gerekiyor. İnşallah verdiğimiz işaret hedefini bulmuştur ve diğer takımların da desteğini kısa zamanda alırız."

"Hayatta kaybetmeyi bilmezseniz, kazanamazsınız. Orada bir tane kupa kaybettik ama karşılığında beklentilerimiz çok fazla. Zannetmeyin ki bu bir jestti. Hayır uzun sürecek bir yolculuğun ilk adımıydı. Kararlılıkla atılması gerekiyordu."

"HİÇ ÇEKİNMEDEN YAPARIM"

"Kimse hedefimiz değil. ama hedefimizde olan şey Türk sporunun haysiyetini dünyadaki spor kültürüne yakın bir şekilde gelmesi."

"Aynı durum futbolda da olsa hiç çekinmeden yaparım. Önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Bu tip benzer olaylar cerayan ederse, bu tip tezgahlar ve unutmamız gereken kötü alışkanlıklar devam ederse bütün branşlarda bunu yapabiliriz. Bu sadece bir başlangıçtır."

"Kötü alışkanlıklardan kurtulmamız lazım. Kötüyü örnek alırsak iyiye varamayız. Kötüye tepki verirsek iyiye bir şans tanırız. Biz de bu şansı sonuna kadar kullanmak istiyoruz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!