comScore

Galatasaray Galatasaray

Hollanda'yı sallayan oyuncu G.Saray'a

21 Haziran 2014, Cumartesi 13:32

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Bilal Başaçıkoğlu için flaş bir açıklama geldi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Bilal Başaçıkoğlu için flaş bir açıklama geldi. Bu sezon Hollanda'da gösterdiği olağanüstü performansla dikkatleri üzerine çeken Bilal için uzun bir süredir nabız yoklayan Galatasaray, ilk transfer görüşmesini menajerler aracılığıyla yapmış ve 19 yaşındaki genç futbolcunun fiyatını sormuştu.

Talep edilen 4 milyon avroluk bonservis bedelinin ardından beklemeye geçen ve kararı yeni teknik direktöre bırakan sarı-kırmızılı yönetime bir cevap daha geldi. Heerenveen Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Arriva, "Türkiye'den teklifler aldık ve bu durum konuşuldu, şu anda herhangi bir görüşme yok. İngiltere'den de iki teklif aldık ve şu anda istediği şartların sağlanmasını bekliyoruz. Bilal bizim uzun bir süredir yatırım yaptığımız bir isim ve bu sezonki performansı bizler için şaşırtıcı değil. Transferin gerçekleşmesi için şartların olgunlaşması gerekiyor." dedi.

Bilal Başaçıkoğlu'nun transferi için beklemeye geçen Galatasaray, Hollanda kulübünün 4 milyon avroluk bonservis bedelinde indirime gitmesi bekliyor. Bilal için 2 milyon avroluk transfer bütçesi ayıran sarı-kırmızılı yönetim, Heerenveen'in 4 milyon avroda diretmesi durumunda transferden tamamen vazgeçecek.



 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!