comScore

Galatasaray Galatasaray

Klinsmann'dan bomba açıklama

21 Haziran 2014, Cumartesi 12:22

Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Jurgen Klinsmann'ın gelen ilk tekliften dolayı memnun olduğu öne sürüldü.

Alman ekolüne yönelen Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında öne çıkan Klinsmann, ABD ile boy gösterdiği Brezilya'daki Dünya Kupası'ndan çok önemli mesajlar gönderdi, “Galatasaray ismi beni gerçekten de heyecanlandırdı” dedi. Fanatik'teki haber şu şekilde devam ediyor:
 
Teklifi menaceri aracılığı ile aldığı öğrenilen 49 yaşındaki Klinsmann'ın diğer mesajları da Sarı-Kırmızılılar'ı çok sevindirecek türden oldu.
 
Bundan sonrasına dair yol haritasını yakın çevresiyle paylaşan genç antrenörün, “Galatasaray, futbol camiasındaki herkesin bildiği bir marka. Doğrusu bu isim beni çok heyecanlandırdı.Şimdi ABD ile devam ediyoruz ama ileride ne olur bunu düşünürüz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
4 yıl daha sözleşmesi var
 
2018'e kadar ABD ile sözleşmesi bulunan Klinsmann'ın Dünya Kupası'nın bitiminde geleceği için bir karar vereceği, ancak bir kulüp takımında görev yapma fikrine hiç uzak bakmadığı da Alman hocanın yakın çevresinden edinilen bilgiler arasında.
 
Hatırlanacağı gibi 2004 ile 2006 arasında Alman Milli Takımı'nı çalıştıran efsane isim, daha sonra 1 sezon Bayern Münih'te görev yaptıktan sonra 2011'de Amerika Birleşik Devletleri'nin başına geçmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!