comScore

Galatasaray Galatasaray

Bruma takımda kalacak mı? Karar verildi

21 Haziran 2014, Cumartesi 11:31

Galatasaray'ın 13 milyon euroya aldığı Bruma, sakatlığından dolayı fazla forma şansı bulamadı. 

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, Portekizli genç yıldız Bruma'yı kiralık vermeye sıcak bakmadığını Sarı-Kırmızılı yöneticilere aktardı.

Genç oyuncunun talipleri bir hayli fazla. Özellikle Anadolu takımları Portekizli genç yıldız için sıraya girmiş durumda. Bazı Avrupa kulüplerinin de oyuncuyla ilgilendiği biliniyor. Portekizli oyuncuya, İngiltere Premier Lig'de Chelsea ve Everton olmak üzere çok sayıda takım talip. Ayrıca Fransa'dan Monaco da ısrarla genç yeteneği istiyor.

15 milyon euro önerdiler

Fransız ekibi, Portekizli genç oyuncu için Galatasaray'a satın alma opsiyonu da içerisinde olmak üzere, 1 yıllığına kiralamak için teklifte bulunmuştu. Monaco, sezon sonu satın alma opsiyonu olarak da 15 milyon euro önermişti. Fakat bu teklifi başkan Ünal Aysal kabul etmedi.

Kurmaylarına bu yönde talimat veren Ünal Aysal, “Bruma için satın alma yönlü teklifler varsa bunun üzerinde çalışın. Kiralama yöntemini içeren tekliflere sıcak bakmıyorum” dedi.

Kiralık transfer için hayır yanıtı alan Monaco ve İngiliz ekiplerinin bundan sonraki hareketinin ne olacağı merak konusu.

20 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Sporting Lizbon'dan 13 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer edilmişti. Takıma adapte olmaya başladığı dönemde çapraz bağlarının kopması sonrasında sezonu kapatmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!