comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'a darbe üstüne darbe! Transfer...

21 Haziran 2014, Cumartesi 10:11

Zor günler geçiren Galatasaray'a bir darbe de ezeli rakibi Beşiktaş'tan gelmek üzere.

Şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinden Fenerbahçe Diego Ribas, Beşiktaş'sa Cenk Tosun'u alırken teknik direktör arayışıyla bir adım geride kalan ve son olarak transfer listesindeki Turgut Doğan Şahin'i Trabzonspor'a kaptıran Galatasaray, bir darbe de Beşiktaş'tan yemek üzere.
 
Geçtiğimiz sezon yaşadığı sıkıntıları göz önünde bulundurarak transferde önceliği yerli futbolculara veren bu doğrultuda Gökhan İnler, Gökhan Töre, Mevlüt Erdinç, Turgut Doğan Şahin gibi isimlerle ilgilenen ancak şu ana dek bu transferlerde herhangi bir sonuç alamayan sarı kırmızılı takım, Olcan Adın transferinde de hayal kırıklığı yaşamak üzere.
 
Ahmet Nur Çebi rüzgarı 

Beşiktaş'ta futbolun başına geçen Ahmet Nur Çebi'nin göreve gelir gelmez ilk işinin Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman'ın affını istemek olduğu öğrenilirken, siyah beyazlı takımın Tolga Zengin transferinden dolayı iyi ilişkiler içerisinde bulunduğu Trabzonspor'la Olcan konusunda da büyük oranda anlaştığı iddia edildi. Trabzonspor yönetiminin Serdar Gürler ve Turgut Doğan Şahin transferlerinin ardından gerekli kadro derinliğinin sağlandığına inandığı ve artık İstanbul'da forma giymek istediğini başkan Hacıosmanoğlu'na ileten Olcan'ın transferinde kolaylık sağlayacağı tahmin ediliyor.
 
Galatasaray'daki belirsizlik fırsat oldu 

Beşiktaş yönetiminin Galatasaray'ın ekonomik sıkıntılar ve teknik adam belirsizliği gibi nedenlerle transferde şu günlerde arka planda kalınmasını fırsata çevireceği ve Olcan'a kısa sürede imza attırma çabası içinde olduğu ifade edilirken, Çebi'nin bordo mavili kulübün kapısını 3 milyon euro + Serdar Kurtuluş teklifiyle çalacağ iddia ediliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!