comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba'dan Soma açıklaması

17 Mayıs 2014, Cumartesi 22:12

Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba, Instagram hesabında hakkında çıkan "Soma'ya 1 milyon Euro bağışlayacak" haberlerine yanıt verdi.

FutbolArena - Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba, Instagram hesabında hakkında çıkan "Soma'ya 1 milyon Euro bağışlayacak" haberlerine yanıt verdi. Yıldız futbolcu sosyal paylaşım sitesinde şu sözleri kullandı.

"Sevgili taraftarlar, sevgili kardeşler. Geldiğimden bu yana Türkiye'de her zaman evimde gibi hissettim. Türk insanının misafirperverliği kesinlike unutulmaz. İnsanlığa ve barışa yardım eden bir kişi olarak, Soma için bağış konusunda sosyal medyada yer alan bazı yanlış haberleri düzeltmek konusunda kendimi borçlu hissediyorum. 
 
Soma'daki trajedi hepimizin kalbini yaraladı. Lütfen biliniz ki, kendi kapasitem ölçüsünde ve vakfım aracılığıyla, benim desteğim her zaman olacaktır. Yanlış açıklamaların ortaya çıkmasına izin vermek benim doğamda yok. Her zaman böyle görevler yaptığımda gizli kalmasını tercih ederim. Türk kardeşlerimin dediği gibi "Söz gümüşse, sükut altındır""

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!