comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'den transfer sözleri

17 Mayıs 2014, Cumartesi 21:32

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Erciyesspor maçı sonrasında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 2013/14 sezonunu 2. sırada tamamlamalarını sağlayan Erciyesspor mücadelesinin ardından konuştu ve sezonu değerlendirdi.

İŞTE MANCINI'NİN SÖZLERİ...

"Pozitif bir sezon geçirdik. Sezonu 2. sırada tamamladık, ama 4. ya da 5. sırada da tamamlayabilirdik, rakiplerimizden çok maç oynadık. Bütün futbolcularımı kutluyorum. Kişisel olarak bir özeleştiri yapayım, mutlaka hedefim hep şampiyon olmak, o yüzden mutlu olduğumu söyleyemem. Bu şansı da yakaladık ama kaybettiğimiz bazı puanlar engel oldu. Eleştirilere gelince, bu olackatır. Burada kalma konusuna gelince, Galatasaray'da kalmak istediğini söyledim her zaman, yine kararım aynı. "
"DEĞİŞİKLİK KOLAY OLMUYOR"

"Benim bu sezon en iyi performansım, basınla yaptığımız maçta gösterdiğim performanstı. Kolay değil yeni bir lige, yeni bir kültüre geliyorsunuz. Benim de zaman ihtiyacım vardı. Hatalarım olmadı mı, tabii ki oldu. Son 6 maçlık periyot kolay değildi. Beşiktaş ile Devler Ligi için mücadele ettik ve sonunda kazanılmış bir kupa ve Devler Ligi var. Ama yine de, söylediğim gibi bir hocanın gelip, sihirli elleriyle bir anda değişiklik yapması kolay olmuyor."

TRANSFER İÇİN DÜNYA KUPASI SİNYALİ!

"Maç biteli daha 20 dakika oldu, transfer konuşmak kolay değil. Önümüzde bir Dünya Kupası var, belki oradan gelecek oyuncular olabilir. Şu anda gerçekten bunu konuşmak için çok erken, daha önümüzde çok zaman var. "

"PERFORMANSLAR İYİYE GİDİYOR"

"Benim çalışma mantalitem aynı. Bence şampiyonluk gelmedi ama, oyuncularımızn bireysel ve takım performansı anlamında iyiye gittiğini düşünüyorum. Kampla birlikte oyuncularımızı daha iyi tanıyacağım."

YABANCI KURALI İÇİN YORUM...

"Bu seneki kural ve seneyeki kural, 5+3'te en azından herkesi sahada tutabiliyorsunuz. Kulübede oluyorlar. Bizim amacımız katıldığımız her turnuvada şampiyon olmak"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!