comScore

Galatasaray Galatasaray

Balotelli Aslan mı oluyor?

29 Nisan 2014, Salı 11:03

İtalyan futbolunun aykırı ismi Mario Balotelli için, Çizme'de Galatasaray ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme getirildi.

Gelecek sezon için takımdan ayrılması muhtemel olan Didier Drogba'nın yerine kaliteli bir isim arayan Galatasaray için İtalya'dan müthiş bir iddia geldi ve Mario Balotelli'nin önümüzdeki sezon İstanbul'a taşınabileceği yazıldı.
 
"Mediaset"in haberine göre Mario Balotelli'nin Milan'daki geleceği henüz netlik kazanmadı ve ayrıca oyuncu için bazı kulüplerin devrede olduğu belirtildi. Bu kulüpler arasında en ciddi olan takımın ise Galatasaray olduğu vurgulanırken, sarı kırmızılı ekibin Didier Drogba'nın yerine Mario Balotelli'yi kadroya katmak istediği kaydedildi.
 
%30 MILAN, %25 GALATASARAY
 
Mediaset ayrıca Mario Balotelli'nin gelecek sezon hangi takımda oynamaya yakın olduğuna dair yüzdeleriyle bir bilgi paylaştı. Buna göre Mario Balotelli, %30 ihtimalle Milan'da kalırken, %25 ihtimalle Galatasaray'ın yolunu tutacak. İtalyan yıldızın gelecek sezon Monaco'ya gitme ihtimali %15 olarak gösterilirken Arsenal, Chelsea ve Tottenham'a ise %10'ar şans verildi.
 
Bu sezon Milan formasını 36 maçta giyen 23 yaşındaki Mario Balotelli, 17 kez de gol sevinci yaşadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!