comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'nin kaderi belli oluyor

29 Nisan 2014, Salı 10:35

İkinci Başkan Özkan Olcay'ın "Durumu 4 maç sonra belli olur" dediği Mancini'nin kaderi kupa finali ve lig ikinciliğine bağlı.

Galatasaray, dört ay sonra deplasmanda gülerken, Roberto Mancini'nin gelecek sezon takımın başında olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

İtalyan teknik adamın iki yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen, kulübün ikinci başkanı Özkan Olcay'ın Elazığspor maçının ardından "Lig bittikten sonra Galatasaray'ın yönetim kurulu içinde yapacağımız değerlendirmeden sonra Mancini'nin durumu belli olacak. 4 maçlık bir beklenti süremiz var" yorumunu yapması, Ünal Aysal, Kupa finali ve Şampiyonlar Ligi biletini bekliyor yorumlarına yol açtı. Başkan Ünal Aysal'ın Galatasaray'ı sezonu ikinci sırada tamamlamaması halinde Mancini ile yollarını ayırması bekleniyor.

Mancini, G.Saray ile Elazığ'da gülerken, Sampdoria'da futbol oynadığı dönemin efsane hocası Vucadin Boskov'un hayatını kaybettiği haberiyle yıkıldı. İtalyan teknik adam, "Bize sahada özgür olmayı öğreten teknik adamdı. En yetenekli ve güçlü takım değildik ama Boskov bize çalışmadan iyi bir takım olamayacağımızı öğretmişti. Onunla çok genç yaşta çalıştım ve büyük hayat dersleri aldım. Beraber şampiyonluk sevinci yaşadık. Boskov benim gençliğimi güzellikler katan adamdı. Onun yeri şimdi cennet" şeklinde konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!