comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'dan transfer atağı

28 Nisan 2014, Pazartesi 19:26

Galatasaray, transfer için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar'da rota Güney Amerika.

Galatasaray yeni sezon için transfer çalmışmalarına başladı. Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılı kulübün scout ekibiyle toplantı yapmış ve çalışmalar ile ilgili bilgi almıştı. Bu bilgiler doğrultusunda harekete geçen Galatasaray, rotayı Güney Amerika'ya çevirdi.

Arjantin basını, sarı-kırmızılıların River Plate forması giyen başarılı stoper Eder Alvarez Balanta'nın Galatasaray'ın takibinde olduğunu iddia etti. Devre arasında da Balanta için girişimlerde bulunan ancak olumsuz sonuç alan sarı-kırmızılıların bu transfer için bu kez daha iddialı olduğu ifade edildi.
21 yaşındaki Kolombiyalı stoper, agresif ve hırslı yapısı ile birçok Avrupa kulübünün de transfer listesinde bulunuyor. Geleceğin önemli savunmacıları arasında gösterilen Balanta'nın River Plate ile olan sözleşmesi 2017 yılında sona erecek. 1.81 boyunda olan ve hava toplarındaki etkinliği ile dikkat çeken sol ayaklı stoper, bu sezon Arjantin ekibi ile 33 maça çıktı.

Sarı-kırmızılılar, devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Burdisso'yu gönderip yabancı kontenjanında yer açacak. Chedjou için de Mancini'nin kararını bekleme kararı alan yönetim, Dünya Kupası sonrası Kamerunlu defans oyuncusuna iyi bir teklif geldiği takdirde satmayı planlıyor. İtalyan teknik adamın, Chedjou konusunda olumlu rapor vermesi beklenmiyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!