comScore

Galatasaray Galatasaray

Florya'da kritik zirve

23 Nisan 2014, Çarşamba 22:40

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Teknik Direktörü Roberto Mancini Florya'da bir araya geldi.

Galatasaray'da kötü gidişata Başkan Ünal Aysal el koydu. Bugün hem Basketbol şubesi hem de Futbol scout ekibiyle bir araya gelen Başkan çözüm aradı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Scout ekibinin çalışmaları nasıl yürüttüğünü ve futbolcuların hangi özelliklere göre seçildiğinin bilgisini aldı.
Teknik Direktör Roberto Mancini ile de özel bir görüşme yapan Aysal, Mancini'den kupa ve lig 2.lik için garanti aldı. İtalyan teknik adam toplantıda Kasımpaşa maçının bir kaza olduğunu, hakem faciası yaşadıklarını  ve Türkiye'deki hakemleri anlayamadığını söyledi.

Basketbol şubesi ise hem kadınlar hem de erkeklerde şampiyonluğa ulaşacağının sözünü verdi.

Başkan Aysal'ın Mancini'ye takıma neden 3 gün izin verdiğini sorması üzerine Mancini "Takım Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarının üst üste olmasından dolayı hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok yıprandı. Bu yüzden dinlenmeleri gerekiyodur" dedi.

Öte yandan Cumartesi günü maçtan sonra Mancini'nin soyunma odasından çıkmasını istediği Florya'dan sorumlu yönetici Şükrü Ergün toplantıya katılmadı. 3 ayrı toplantıda  Mancini, Lutfi Arıboğan, Cenk Ergün, Murat Özyer ve Emre Utkucan yer aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!