comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba, Afrika'yı anlatacak

02 Nisan 2014, Çarşamba 11:33

G.Saray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Afrika'nın ünlü bir içki formasının reklam kampanyasında Afrika'yı anlatacak.

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, efsane geçen 2012 Afrika Uluslar Kupası'nın ardından Zambiya'ya tekrar gidiyor. Drogba bu kez Afrika'nın en ünlü içki markasının Pan-Afrikan reklam kampanyasında oynayacak.

Aslen Namibya'da üretilen Windhoek Lager isimli bira üreticisinin reklamlarında oynayacak olan Drogbalı kampanya, tüm dünyada yayına girecek. Televizyon reklamında Afrika'nın önemini ve gücünü aktaracaklarını belirten yapım şirketinin müdürü Sasha Maglove; "Biz Afrika'da nasıl doğduk ve ortaya çıktık, bunu tüm Dünya'ya anlatarak kutlamak istiyoruz. Drogba'da bizimle aynı değerdedir ve tüm dünyaya Windhoek'i tercih etmeye ikna edecektir. Yalnızca dünya çapında bir Afrikalı olduğu için değil, hayatında yaptıkları ve önemi nedeniyle Drogba'yı tercih ettik. Onun tanınırlığını ve güçlülüğünü tüm dünya bilir ve Windhoek de Drogba'nın bu özellikleriyle gurur duyuyor" dedi.

Maglove; "Drogba, Zambia'dan sonra Namibya'yı da ziyaret edecek ve onun bu ziyaretleri için büyük programlar hazırlıyoruz" dedi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!