comScore

Galatasaray Galatasaray

Real'li genç Arena'yı unutamıyor!

02 Nisan 2014, Çarşamba 10:32

Galatasaray'ın bu sezon Devler Ligi gruplarında karşı karşıya geldiği Real Madrid'in genç oyuncusu Carvajal, o geceyi unutamadğını söyledi.

Real Madrid alt yapısında yetiştikten sonra Bayer Leverkusen'de 1 sezon oynayıp Real Madrid'e dönen ve Carlo Aneclotti'nin savunmadaki vazgeçilmezlerinden biri olan Daniel Carvajal, Galatasaray'ı unutamıyor.
İspanyol temsilcisinin Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde İstanbul'da Galatasaray'ı 6-1 mağlup ettiği maçta Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma giyen genç İspanyol o geceyi unutumuyor.
İspanyol basınına konuşan Daniel Carvajal, Galatasaray maçına ayrı bir parantez açarak, "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımı düşünmek rüya gibiydi. Arena'da akım arkadaşlarınızla kol kola girip Şampiyonlar Ligi müziğini dinlediğimde tüylerim diken diken oldu. Çok iyi bir maçtı ve 6 gol attık. Asla unutamayacağım bir akşamdı" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Real Madrid formasıyla 28'i ilk 11 olmak üzere 35 maçta forma giyen 22 yaşındaki Carvajal, 1 kez de gol sevinci yaşadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!