comScore

Galatasaray Galatasaray

Haluk Ulusoy bombaladı! 'Ben olsaydım Aysal...'

20 Mart 2014, Perşembe 11:33

Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy, Londra'dan bombaladı.

Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy, Londra'dan bombaladı. Chelsea-G.Saray maçını izleyen Ulusoy, dönüş yolculuğu öncesinde havalimanında gazetecilerle sohbet etti ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar... 

"Her işi bilenine bırakmak lazım. Boyu uzun, yüreği küçücük insanlar başa geldi. Beni, başkanlıktan ettiler. Yerime, 135 gün görev yapacak birini getirdiler. Adamı Allah rahmet eylesin stresten öldürdüler. Bundan sonra yapılacak ilk genel kurulda TFF başkanlığına adayım. Biz üçüncülük maçına bir avuç insan götürdük, günlerce yazdılar. Şimdi, böyle bir maça 3 uçak dolusu adam götürüyorlar.

BEN OLSAM, AYSAL OLMAZDI...

Kulüpler isterse, yabancı sayısını serbest bırakırım. Benim zamanımda 5+3'tü ve Dünya Kupası'nda üçüncü olmuştuk. Ben konuşurum, önce benim başarımı geçsinler, ondan sonra konuşsunlar. Ben G.Saray başkanlığına aday olsaydım, Ünal Aysal eminim ki aday olmazdı. G.Saray'a başkan olmamı çok istediler. Ama TFF başkanlığından sonra ben karar vermiştim ki, kulüp başkanlığı bana yakışmazdı."

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!