comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'den radikal kararlar! Rotasyon

20 Mart 2014, Perşembe 10:00

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye 2-0 yenilen Galalatasaray'da alınan sonuç ve gösterilen kötü performans Roberto Mancini'yi çok sinirlendirdi.

Chelsea ile sezonun en önemli maçlarından birine çıkan Galatasaray'da alınan sonuç ve gösterilen kötü performansın şoku yaşanıyor. Oyuncularına, alınan sonuçtan daha çok gösterdikleri performanstan dolayı sinirlenen Roberto Mancini'nin çok önemli kararlar alma arifesinde olduğu belirtildi.
 
‘'Yeter artık''
 
Galatasaray'a imza attığından beri ligde sadece Kayseri deplasmanlarında kazanabilen Mancini, Şampiyonlar Ligi'nde ise deplasmanlarda hiç galip gelemedi. Deplasmanlarda alınan sonuçlara oldukça sinirlenen tecrübeli teknik adamın' artık ‘yeter' dediği ifade edildi. Alınan sonuçlardan daha çok gösterilen performansa kızan İtalyan hoca kadroda büyük bir revizyon yapma hazırlığına girdi.
 
Değişim zamanı!
 
Chelsea maçından sonra Muslera ve Melo'nun performanslarını tebrik eden Mancini diğer oyuncularına ise önemli göndermelerde bulundu. Takımda isteksiz oyuncu istemediğini aktaran İtalyan çalıştırıcının takıma bu hafta oynanacak Kayseri maçında önemli bir mesaj vereceği belirtiliyor.
 
Revizyon!
 
Takımda bazı oyuncuların performansından memnun olmayan teknik adam bu hafta sonu oynanacak Kayserispor maçında ideal kadroda büyük değişiklikler yapabilir. İtalyan hocanın Chedjou ve Eboue'yi istikrarsız performansları ve yabancı sınırı sebebiyle kadroya almayacağı belirtiliyor. Chedjou'nun yerine Hakan Balta'ya formayı verecek olan teknik adamın Eboue yerine de Veysel'i oynatacağı aktarıldı.
 
İzet ilk 11'e Ontivero ilk 18'e
 
Defans hattında Chedjou ve Eboue'yi kesecek olan Mancini hafta sonu oynanacak maçta bir ilki de gerçekleştirebilir. Devre arasında sürpriz şekilde transfer edilen Lucas Ontivero'yu ligde henüz maç kadrosuna almayan İtalyan teknik adamın genç oyuncuyu bu haftaki maçta ilk kez kadroya alabileceği aktarılıyor. Drogba konusunda kararını maç günü verecek olan İtalyan hocanın Fildişili yıldızı kadroya almaması durumunda Ontivero yedek kulübesinde olacak. Burak'ı tek forvet olarak oynatmayı planlayan tecrübeli teknik adamın İzet ‘i de ilk 11'de oynatarak takımın değişilmez oyuncularından biri yapma düşüncesinde olduğu gelen haberler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!