comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da taraftarların büyük tepkisi

20 Mart 2014, Perşembe 09:33

Galatasaray'da taraftarların Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye karşı alınan yenilgiye tepkileri bitmiyor.

Taraftar skora değil futbola kızıyor. Sonuna kadar da haklılar. Aslan Chelsea önünde gol pozisyonu, korner ve isabetli şutta ‘0' çekti! Aynı takım, Real Madrid'e 6-1 yenilirken bile böyle ezilmemişti. İşte o çarpıcı rakamlar...

Se­zo­na Fa­tih Te­rim ile baş­la­yan Ga­la­ta­sa­ra­y'­ı tec­rü­be­li ho­cay­la yol ay­rı­mı­na sü­rük­le­yen sü­re­cin fi­ti­li­ni Şam­pi­yon­lar Li­gi­'n­de Re­al Mad­rid kar­şı­sın­da İs­tan­bu­l'­da alı­nan 6-1'lik ye­nil­gi ateş­le­miş­ti. Bu he­zi­met son­ra­sı ta­kı­mı­na iyi sa­vun­ma yap­tır­ma­mak­la eleş­ti­ri­len Te­rim, kı­sa bir sü­re son­ra kol­tu­ğu­nu bı­rak­mış, Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­kım da gö­re­ve Ro­ber­to Man­ci­ni­'yi ge­tir­miş­ti. Bu kan de­ği­şi­mi­nin ar­dın­dan yak­la­şık 6 ay ge­ri­de ka­lır­ken bu kez Man­ci­ni eleş­ti­ri ok­la­rı­nın he­de­fi ha­li­ne gel­di. Özel­lik­le 2-0 kay­be­di­len son Chel­se­a ma­çın­da Ga­la­ta­sa­ra­y'­ın or­ta­ya koy­du­ğu et­ki­siz fut­bol ca­mi­ada İtal­yan ho­ca­ya olan gü­ve­ni iyi­ce sars­tı. İn­gi­liz eki­bi kar­şı­sın­da 90 da­ki­ka bo­yun­ca ne­re­dey­se hiç­bir şey üret­me­yen As­lan, oyun içi is­ta­tis­tik­ler­de de ade­ta di­be vur­du. Öy­le ki Ga­la­ta­sa­ray Re­al Mad­ri­d'­den 6 ye­di­ği maçta bi­le bu ka­dar ve­rim­siz bir gö­rün­tü çiz­me­miş­ti. Chelsea karşısında tek bir isabetli şut dahi kaydedemeyen Galatasaray, korner ve gol pozisyonu istatistiklerinde de sıfır çekti. Sarı-Kırmızılılar önceki gün oynanan maçta, hücum aksiyonlarını ortaya koyan tüm istatistiklerde de Real Madrid maçının çok gerisinde kaldı.

ANCELOTTi-MOURiNHO FARKI...

Öte yan­dan her iki maç­ta­ki is­ta­tis­ti­ki ve­ri­ler ka­dar ra­kip tek­nik adam­ların kar­şı­laş­ma hak­kın­da­ki yo­rum­la­rı da Fa­tih Te­ri­m'­li ve Ro­ber­to Man­ci­ni­'li Ga­la­ta­sa­ra­y'­la il­gi­li çap­rı­cı kıyaslar or­ta­ya ko­yu­yor. 6-1'lik maç son­ra­sı Re­al Mad­ri­d'­in tek­nik pat­ro­nu Car­lo An­ce­lot­ti “Bi­zim için ko­lay bir maç ol­ma­dı. Skor ­da tam ola­rak bu­nu yan­sıt­mı­yor. Ma­çın ba­şın­da Ga­la­ta­sa­ray biz­den da­ha iyi oy­na­dı. An­cak gol atın­ca oyu­nu aça­bil­di­k” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­mış­tı. Bu­na kar­şın ön­ce­ki gün­kü maç son­ra­sı Chel­se­a me­na­je­ri Jo­se Mou­rin­ho ise in­ce gön­der­me­ler­le Man­ci­ni­'yi yer­den ye­re vur­du. Ga­la­ta­sa­ra­y'­a maç bo­yun­ca hiç­bir şans ta­nı­ma­dık­la­rı­nı be­lir­ten Por­te­kiz­li “Ga­la­ta­sa­ra­y'­ın tek po­zis­yon bul­du­ğu­nu dü­şün­mü­yo­rum. Man­ci­ni­'nin ta­kım­la­rı­nı an­la­mak ko­lay de­ğil. Ba­zen ge­ri­de, ba­zen ile­ri­de 3 ki­şi oy­nu­yor­lar. Sne­ij­der ile­ri­de oy­nar­ken, Bu­rak ka­nat­ta oy­nu­yor. Bun­dan do­la­yı ken­di sis­te­mi­miz­le oy­na­ma­ya ka­rar ver­dik ve ka­zan­dı­k” şeklinde konuştu.

18 Mart 2014 Chelsea-Galatasaray

Gol:. 0
Gol Poz:: 0
Şut: 3
İsabetli şut: 0
Pas: 359
İsabetli pas: 268
Hucüm Pas 15
İsabetli Hucüm Pas 6
Orta 14
İsabetli orta 4
Korner: 0
Faul: 19
Ofsayt: 1
Gol 0
Gol Pozisyonu 0

17 Eylül 2013 G.Saray-Real Madrid

Gol:. 1
Gol Poz:: 4
Şut: 10
İsabetli şut: 5
Pas: 370
İsabetli pas: 294
Hucüm Pas 19
İsabetli Hucüm Pas 8
Orta 16
İsabetli orta 6
Korner: 4
Faul: 8
Ofsayt: 5
Gol 1
Gol Pozisyonu 4


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!