comScore

Galatasaray Galatasaray

Ünal Aysal'ın tek şartı var!

20 Mart 2014, Perşembe 08:33

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea yenilgisi sonrası takımı affetme şartını açıkladı.

Ünal Aysal, Londra fiyaskosu sonrası futbolcuları affetme şartını ilan etti.

Chelsea maçı sonrası Londra'da kalan Aysal, futbolcuları "2 kupa alalım, Fener'i yenelim" diyerek kalan haftalara motive etti. Başkanın hedefi Fener galibiyetinin coşkusuyla 13 Nisan'daki mali genel kurula girmek.

Chelsea karşısında turun kaybedilmesi nedeniyle ekonomik hesapları şaşan G.Saray Başkanı Ünal Aysal, takıma hedef gösterdi: F.Bahçe'yi yenin... Aysal, maçtan sonra İstanbul'a dönmezken takımla birlikte otelde kaldı ve futbolculara moral verdi. Ardından 13.30'daki idmanı bekleyen G.Saray Başkanı gece takımla birlikte döndü. Aysal, Londra'da motivasyon konuşmaları yaparken Reborta Mancini üzerinden takıma mesaj göndermeyi de ihmal etmedi.

MALİ KONGREDE GÜLLER AÇAR

Avrupa'ya veda edince 6 milyon euroluk bir gelirden olan G.Saray, kalan 9 haftaya ise F.Bahçe'nin 8 puan gerisinden giriyor. 20. şampiyonluk yani 4. yıldız için bu sezon şampiyonluk kazanmak zorunda olan Aslan'da bundan sonra öncelikli hedef ise 28. haftadaki F.Bahçe derbisi. Bu hafta Kayserispor karşısında rahat galibiyet bekleyen,Torku Konya deplasmanı için de "Artık kazanırız" diyen Ünal Aysal, 6 Nisan'da oynanması beklenen F.Bahçe derbisinden 3 puan istiyor. Aysal'ın hedefi ise camiaya en azından bir F.Bahçe galibiyeti hediye edip 13 Nisan'daki Mali Genel Kurul'da bunun keyfini çıkartmak. Genel kurulun 5 Nisan'da çoğunluk sağlanmayacağı için 13 Nisan'da yapılması garanti gibi.

FENER'İ YEN DEV LİGİNE DİREKT GİT

İşte Aysal bu nedenle, takıma "F.Bahçe maçı bizim için önemli hedef. Kazanmamız gerekiyor. Bu bizim için, bütün camiamız için moral olur. Ligde şampiyonluk şansımızı son saniyeye kadar kovalayacağız. Türkiye Kupası'nı da almamız şart. Bu takım umut vaat ediyor ve gelecek sezonlar için Avrupa'da hep çeyrek finale kalacak takım olacağız" mesajı verdi. Aysal, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılınması için de F.Bahçe galibiyetini önemsiyor.

FORMSUZ 4'LÜYE AYAR

Ünal Aysal, taraftarın büyük tepki gösterdiği Melo, Selçuk, Burak ve Sneijder'e uyarı yapılması için teknik heyet ile görüştü.

Stamford Brigde'te özellikle 4 oyuncu büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Solda, yani istemediği yerde oynayan Sneijder, Melo, Selçuk ve Burak Yılmaz... 4 ismin durumundan memnun olmayan taraftarlar büyük tepki göstermişti. Ünal Aysal da bu yıldızların halinden mutlu olmadığı için teknik heyet ile bir görüşme yaptı.

NEREDE SÜPER O İKİLİ

Aysal, "Bu oyuncuların hali ne, neden böyle oldular. Adım atamadılar" derken Mancini ve Tugay Kerimoğlu'nun 4 ismi de uyarmasını istedi. Özel bir sorunları olup olmadığını soran Aysal, "Hayır" yanıtını alınca da özel zirveler düzenlenmesini istedi. Selçuk ve Melo'daki form düşüklüğü dikkat çekerken Burak Yılmaz da Şampiyonlar Ligi'nde büyük düşüş içinde bulunuyor.

DEPLASMANA YENİ ÖNLEM

Mancini'den rapor alan Ünal Aysal, dış saha fobisini bitirmek için önlem alıyor.

İngiltere'de de deplasman sendromunu bitiremeyen G.Saray'da yönetim yeni hamleler yapabilir. Karabük deplasmanında "Bilmece-bulmaca gibi ödül" vaat ettiği takımın berabere kalmasıyla bu planı suya düşen Ünal Aysal, "Deplasmanda maç kazanamazsak şampiyon olamayız" diyen Mancini ile bu fobiyi bitirmek için bir görüşme yaptı.

SÜRPRİZ HAMLE NE?

İtalyan hoca bu konuda "Oyuncularımızın ekstra mücadele etmesi lazım. Bunu yapamazsak başarılı olmayız" dedi. Daha önce primi iki katına çıkartan, dış sahadaki maçlara gitme kararı alan Ünal Aysal, gelecek haftadaki Torku Konya maçında takımdan patlama bekliyor. Aysal bunun için de takıma sürprizler yapacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!