comScore

Galatasaray Galatasaray

Semih'in Telles isyanı! Haklı mı?

20 Mart 2014, Perşembe 08:31

Galatasaray'ın başarılı sol bek oyuncusu Alex Telles'in Chelsea mücadelesindeki performansı, akıllara maçın ardından Semih Kaya'nın yaptığı açıklamalarını getirdi.

Galatasaray'ın Devler Ligi'nde Chelsea'ye elendiği mücadelenin ardından, Semih Kaya'nın yaptığı açıklamalar gündemi bir hayli meşgul etti. Sarı-kırmızılıların savunmasının önemli isimlerinden olan genç oyuncu, Alex Telles'in hücumu çok fazla düşünmesini eleştirerek, zamanla defansif yönünü geliştireceğini belirtti.  

Semih Kaya'nın isyanının nedeni, oyuncuların sahada en çok yer aldığı bölgeleri gösteren sıcaklık haritasında da ortaya çıktı. Defansın ortasında Aurelien Chedjou ile birlikte görev alan 23 yaşındaki ismin, karşılaşmanın büyük bölümünde sol çizgiye yakın oynadığı gözlendi.  
LONDRA'DA SOLDA, ARENA'DA ORTADA!  

Galatasaray'ın başarılı futbolcusunun, Chelsea ile Türk Telekom Arena'da oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmada ortaya çıkan sıcaklı grafiği ise, isyanında haklı olabileceğini gösterdi. Londra'da sol çizgide görülen yetenekli kramponun, Arena'da ise çoğunlukla ortada olduğu göze çarptı.   Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da oynadığı Chelsea mücadelesindeki futbolu ile alkış alan Alex Telles, Londra'da ise vasadı aşamadı. Sarı-kırmızılılar, mücadelenin 4. dakikasında Eto'o'nun ayağından gelen ve şok yaşatan golü de sol kanadından gelişen atak sonucunda kalesinde gördü.

SEMİH/LONDRA


SEMİH/ARENA


TELLES/LONDRA



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!