comScore

Galatasaray Galatasaray

Samuel Eto'o: "2-0'u bulduktan sonra.."

19 Mart 2014, Çarşamba 16:33

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Galatasaray'ı 2-0 yenen Chelsea'nin Kamerunlu futbolcusu Eto, mücadele ile ilgili konuştu.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Galatasaray, Chelsea'ye 2-0 yenildi. Maçtan sonra Sarı-Kırmızılı ekibin ağlarına 1 gol atma başarısı gösteren Eto'o, Drogba hakkında açıklamalarda bulundu.

G.Saray karşısında skoru yakaladıktan sonra haftasonu ile oynayacakları Arsenal maçını düşündüklerini belirten Kamerunlu, "Bir sonraki tura yükselmemiz gerekiyordu ve yükseldik. Bu bizim hedefimizdi. Erken gol ile maçı kolay hale getirdik. 2. golü attıktan sonra Arsenal maçını düşünmeye başladık. Maça ilk 11'de başladığım için gerçekten mutluyum" dedi.

İngiliz taraftarların Drogba'ya gösterdiği ilgiden onur duyduğunu söyleyen Eto'o, "Drogba'ya Chelsea taraftarlarının gösterdiği karşılaşmadan büyük onur duydum. O bütün Afrikalılar için bir gurur kaynağı" ifadelerini kullandı.

Son dönemde hocası Jose Mourinho ile problemler yaşayan Samuel Eto'o, Galatasaray karşısında takımının ilk golünü kaydeden isim oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!