comScore

Galatasaray Galatasaray

Cimbom'un göndermek istediği oyuncu yıldızlaştı!

28 Şubat 2014, Cuma 08:32

Chelsea ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da, devre arasında Trabzonspor'un kapısından dönen Yekta Kurtuluş'un başarılı performansı dikkat çekti.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında 1-1 berabere kaldığı Chelsea maçına Yekta Kurtuluş futboluyla damga vurdu.Maçın 31. dakikadasında Hajrovic'in yerine oyuna dahil olan başarılı futbolcu gösterdiği performansla ilk 11'e göz kırptı.

MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Galatasaray, Chelsea karşısında sahadan 1 puanla ayrılırken, Yekta maça girmesiyle Galatasaray'ın futbolunu olumlu anlamda değiştirdi. Sarı-kırmızılı formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkan Hajrovic performansıyla beklentilerin altında kalınca, Mancini oyuna müdahale ederek yerine Yekta Kurtuluş'u aldı.

Yekta oyuna girdikten sonra Galatasaray orta sahası toparlanırken, İngiliz ekibi rahat pas yapamadı Savunmasına verdiği destekle tecrübesini ortaya koyan deneyimli isim, maç sonrası hocası Mancini ve takım arkadaşlarının tebriğini kabul etti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE İLK MAÇINA ÇIKTI

Yekta Kurtuluş, Galatasaray'ın Chelsea ile Türk Telekom Arena'da oynadığı maçla birlikte bu sezon ilk kez Şamipyonlar Ligi'nde süre aldı. 60 dakika sahada kalan deneyimli isim bundan önce Kopenhagen ve Juventus maçlarında ilk 18'de maç kadrosunda yer almasına rağmen oyuna dahil edilmemişti.

TRABZON'UN KAPISINDAN DÖNDÜ!

Devre arasında büyük bir operasyona imza atan Galatasaray'da, takımdan gönderilmesi planlanan isimler arasında yer alan Yekta, Trabzonspor ile yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayınca kulüpte kaldı. Mancini'nin gelecek planları arasına almadığı tecrübeli oyuncu, Chelsea mücadelesindeki performansı ile bir şans daha istediğini kanıtladı.

RİZESPOR MAÇINDA SAHADA OLABİLİR


Şampiyonluk yarışının oldukça kızıştığı Süper Lig'de,sarı-kırmızılılar 2 Mart Pazar günü akşamı saat 19.00'da Rizespor deplasmanında sahaya çıkıyor. Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, performansından memnun kaldığı Yekta'yı Rizespor karşısında ilk 11'de sahaya sürmeyiplanlıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!