comScore

Galatasaray Galatasaray

Chelsea'nin yıldızının tribüne şaşırdı!

27 Şubat 2014, Perşembe 22:32

Chelsea'nin yıldız file bekçisi Petr Cech, Türk Telekom Arena'daki atmosferden oldukça etkilendiğini itiraf etti.

Chelsea'nin tecrübeli oyuncusu Petr Cech, Galatasaray ile oynadıkları mücadele ile ilgili İngiliz basınına açıklamalarda bulundu. Çek eldiven, sarı-kırmızılı taraftarlar için övgü dolu sözler kullanırken, atmosferin 'cehennem'i andırdığını ifade etti.

İşte Cech'in açıklamaları...
"2. GOLÜ BULAMAMAMIZ AYIP"

"Şu anda bir galibiyet ile tur atlayacak durumdayız, ancak galtasaray gücünü gösterdi ve hiçbir şeyin kesin olmadığını kanıtladı. Birçok kontra atak şansı bulduk, ki 2-0 öne de geçebilirdik. 2. golü bulamamamız bir ayıp"

"G.SARAY TARAFTARI İLE HAYATA DÖNDÜ"

"İlk yarıda çok agresif oynadık, çok fazla koştuk, belki de bu yüzden enerjimizi kaybettik. Bir Galatasaray, taraftarlarının da yardımıyla birlikte hayata döndü ve kontrolü kaybettik."

"ATMOSFER TAM ANLAMIYLA CEHENNEMDİ"

"Atmosfer tam anlamıyla cehennemdi. Kariyerimde gördüğüm en gürültülü ortamdı. Statta inanılmaz bir bağrışma vardı. Islık çalmaya ya da yuhlamaya başladıklarında bunu gerçekten hissediyordunuz. Bazen bozuk para ve çakmak da attılar, ancak şans eseri bana çarpmadı"

"TARAFTAR, G.SARAY İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

"Taraftarlar, Galatasaray için çok önemli bir yer teşkil ediyor. Orada oynamak kolay değil, çünkü takımlarını inanılmaz bir şekilde ileriye götürüyorlar"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!