comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba'ya dost tavsiyesi! 'Sakın dönme'

27 Şubat 2014, Perşembe 19:34

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'ye antrenör olarak dönmesi gündemde olan Didier Drogba'ya, Maviler'in efsane oyuncularından Marcel Desailly uyarıda bulundu.

Chelsea'nin efsanelerinden Marcel Desailly, sezon sonunda İngiliz kulübüne hoca olarak dönmesi gündemde olan Didier Drogba'ya uyarıda bulundu.

45 yaşındaki eski stoper, "Drogba 35 yaşında. Sakın geri dönmesin, antrenör olmak için daha çok erken. Onun tutkusu oynamak, oyundan zevk almak üzerine kurulu. 3,4 yıl  önce ona oynayabildiği kadar oynamasını söylediğimi, oynama hevesini taşıdığı sürece, emekli olmuş olmak için emekli olmamasını belirttiğimi hatırlıyorum. Hoca olması için daha önünde uzun zaman olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
"CHELSEA'DEN DOĞRU ZAMANDA AYRILDI"

Drogba'nın Chelsea'den ayrılma kararının doğru olduğunu ifade eden Desailly, "Didier şu anda Chelsea'de oynuyor olsaydı, kötü bir anında medya artık yaşlandığını ve 'Maviler' için oynayacak kapasitede olmadığını söyleyecekti. Chelsea'den doğru zamanda ayrıldığını düşünüyorum, çünkü 30 yaşının üzerindeydi ve kontratı da bitmişti. Şu anda onunla hepimiz gurur duyuyoruz ve ismi de efsaneler arasına girdi. Muhteşem bir kariyeri var. Ayrıldığında tabii ki üzüldük ama önemli olan kişiler değil, kulüplerdir" diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta boyunca İngiliz basını, Chelsea'nin Rus patronu Roman Abramovich'in, Didier Drogba'yı takıma antrenör olarak döndürerek, Jose Mourinho ile yeni bir hücum hattı oluşturmasına yardımcı olmasını istediğini iddia etmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!