comScore

Galatasaray Galatasaray

Aslan'a 'Arap Messi'

27 Şubat 2014, Perşembe 17:32

Devre arasında yaptığı hamlelerle gençleştirme operasyonuna başlayan Galatasaray ile ilgili İngiliz basınından sürpriz bir iddia geldi.

Bu sezon üç kulvarda yoluna devam eden Galatasaray, gençleştirme operasyonu kapsamında da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Devre arasında yaptığı 9 takviye ile dikkat çeken sarı-kırmızılılar ile ilgili İngiliz basınından ilginç bir iddia geldi.

Ada'nın önemli yayın organlarından Mirror, Galatasaray'ın, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Ain'de oynayan ve 'Arapların Messisi' olarak lanse edilen Omar Abdulrahman'ın peşinde olduğunu yazdı.
İNGİLİZ KULÜPLERİ DE PEŞİNDE!..

Premier Lig ekipleri Arsenal, Liverpool ve Manchester City'nin de peşinde olduğu kaydedilen 22 yaşındaki oyuncu için, Arap ekibinin 5 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediği ifade edildi. Galatasaray'ın, 2012 Olimpiyatları'nda Birleşik Arap Emirlikleri ile sergilediği oyun ile dikkatleri çeken yıldız adayı için, İngilizlerin bir adım önünde olduğu da kaydedildi.

Orta sahada hücuma yönelik olarak görev alan 1991 doğumlu sol ayaklı oyuncu, Asya Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta sahaya çıkarken, 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!