comScore

Galatasaray Galatasaray

Mourinho'dan çok önemli açıklamalar!

27 Şubat 2014, Perşembe 14:07

İngiltere'de oynanacak rövanş karşılaşması öncesi İstanbul'dan avantajlı bir skorla dönen Maviler'in patronu Jose Mourinho, Chelsea'nin performansından, tur şansına, eski öğrencileri Drogba ve Sneijder'e ve Türk taraftarlarına kadar önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - İstanbul'dan beraberlikle ayrılıp tur için avantajını koruyan Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho, eski oyuncuları Drogba ve Sneijder'den tur şanslarına, kendi takımının oyunundan sakatlık problemlerine ve Türk taraftarlarına kadar birçok önemli konuya değindi.

"Sonuçtan mutlu olduğumu söyleyemem. Adil bir sonuç olduğunu da düşünmüyorum. İlk yarıda biz daha iyiydik. İkinci golü bulup işi bitirmemiz gerekiyordu, fırsatları yine değerlendiremedik. Ancak ikinci yarıda Galatasaray etkili olan taraftı. Gol atmayı hak ettiler."
"Drogba ve Sneijder için zor maç oldu. Biz iyi savunma yapan bir takımız. Drogba ve Sneijder her zaman tehlikeli oyuncular. Topla buluştuklarında kalitelerini görüyorsunuz. Ama genel anlamda iyi bir defansif performans sergiledik. Kornerde hata yaptık ve golü yedik."

"Bazı oyuncularımızda sakatlık problemleri vardı. Bunlardan biri de Oscar. Fazla idman yapamadığı için 11′de yer vermedim. Onun dışında alan bulduğunda etkili olabilecek oyuncularımız vardı fakat ikinci yarıyla birlikte oyundan düştüler."

"Şanslar hala eşit. İngiltere'de 4-5 bin Türk taraftarı olacak. Burada 55 bin vardı ve çok büyük bir baskı kurdular. Hakemler için de zor bir durum. Stamford Bridge'de bu sefer kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Ama 1-1 riskli bir skor, çok dikkatli olmamız gerekiyor."

"Chelsea'de olmak istediğim kulüpteyim. Ama bir gün benim onlar için çalışmamı istemeyebilirler. Bu durumda her yerde çalışabilirim. Türk taraftarlarını çok seviyorum. Stadyum dışında zaman zaman istemediğimiz görüntüler olabiliyor ama genel anlamda çok iyi bir taraftar topluluğu var.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!