comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini tur şansını değerlendirdi

27 Şubat 2014, Perşembe 13:54

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, 1-1 biten ilk karşılaşma sonrasında rövanş için temsilcimizin tur şansını değerlendirdi. 

FutbolArena - Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, 1-1 biten karşılaşmanın ardından Chelsea'ye çok fazla saygı gösterdiklerini fakat yaptıkları 4-5 hatanın bedelinin ağır olduğunu söyledi ve ilk bölümde istedikleri futbolu sahaya yansıtamamaktan yakındı.

Saygı kelimesini, korku anlamında kullandığını aktaran İtalyan teknik adam, Chelsea'nin güçlü bir rakip olmasına karşın onlara karşı gösterdikleri saygıyı bir rakibe olması gerekenden fazla bulduğunu ve bunun da kendilerine hata ve gol olarak geri döndüğünü belirtti. Ayrıca sorulan soru üzerine maça Semih ve Yekta'sız başlamaktan pişman olmadığını da dile getirdi.
Daha önce yapmış olduğu açıklamada Chelsea'nin tur şansını %80 olarak gören Roberto Mancini, İngiltere'de işlerin çok zor olacağını düşünse de özellikle ikinci yarıdaki futboldan memnun olduğunu söyleyerek, bu oyunla orada birşeyler yapabileceklerini altını çizerek tur şanslarının %40'a yükseldiğinden bahsetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!