comScore

Galatasaray Galatasaray

UEFA, maçın skoru önceden bildi

27 Şubat 2014, Perşembe 13:21

Şampiyonlar Ligi ikinci tur maçları öncesi, 14 Şubat'ta UEFA'nın resmi internet sitesinde Galatasaray-Chelsea maçı için yapılan tahmin tuttu. Şimdi gözler rövanşın tahmininde!

Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm maçların yer aldığı UEFA'nın tahmin yarışması kapsamında, Galatasaray ile Chelsea arasındaki karşılaşmanın 1-1 bitebileceği öngörülmüştü. Bu geceki skor da bunu doğruladı.
 
Bu arada UEFA yalnızca Galatasaray-Chelsea maçının skorunu tutturken, Bayern Münih, Dortmund ve Olympiakos maçlarını kazanarak UEFA'yı yalancı çıkarmadılar.
 
İkinci turun diğer karşılaşmalarına dair tahminler ise şu şekilde:
 
Manchester City - Barcelona
TAHMİN: 2-2 / SONUÇ: 0-2
 
Bayer Leverkusen - Paris Saint-Germain
TAHMİN: 1-1 7 / SONUÇ: 0-4
 
Milan - Atletico Madrid
TAHMİN: 2-1 / SONUÇ: 0-1
 
Arsenal - Bayern Münih
TAHMİN: 1-2 / SONUÇ: 0-2
 
Olympiakos - Manchester United
TAHMİN: 2-1 / SONUÇ: 2-0
 
Zenit - Borussia Dortmund
TAHMİN: 1-2 / SONUÇ: 2-4
 
 
Schalke 04 - Real Madrid
TAHMİN: 2-2 / SONUÇ: 1-6
 
UEFA'nın "Predictor" isimli ödüllü yarışmasında, futbolseverlere tahminlerinde fikir sağlamak için "Tipster" isimli bir bölüm yer alıyor. Bu bölüm, karşılaşmalara dair yorumlar ve maç sonucu tahminleriyle futbolseverlere tahminlerinde yardımcı olmayı amaçlıyor. Futbolseverler, ödüllü yarışmada UEFA'nın internet sitesi üzerinden maç skoru, gol sayısı, gol atacak futbolcular ve gol dakikaları gibi tahminlerde bulunarak sezon boyunca puan toplamaya çalışıyor. UEFA her turda en fazla puanı toplayan kullanıcılarına 25 avrodan 200 avroya kadar hediye çeki dağıtırken, sezon birincisi ise iki kişilik Şampiyonlar Ligi final maçı bileti kazanıyor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!