comScore

Galatasaray Galatasaray

Didier Drogba isyan etti!

27 Şubat 2014, Perşembe 00:46

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, Chelsea karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yıldızı Didier Drogba, Chelsea karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Drogba, geçen sezon oynadıkları Real Madrid maçında yaptıkları hataları tekrarladıklarını söyledi.

Yıldız futbolcunun açıklamaları;
 
"Yıllarca onlarla birlikte oynadım özledim denebilir. Taraftarımızı özlemem gibi bir durum söz konusu değil. Onlar benim insanlarım. Kulübe oyunculara herkese büyük saygı duyuyorum. Ama saha içinde hangi takımın oyuncusuysam onun için oynarım. Ben veya değil burada Galatsaray söz konusu. O kadar da enteresan değildi. Benim için normal ve kazanmak istediğim bir maçtı.

İkinci yarı mükemmele yakın oynadık. Geçen sezonki Real Madrid maçındaki hataların aynısını yaptığımızı düşünüyorum. Hücum ederken onlara fazla alan bıraktık ve kontra atak yaptılar. Bunda da tehlikeliler. Oyuncular ve teknik direktörümüzle konuştuk bunu değiştirdik. Madrid'le geçen sezon oynadığımız ilk ve ikinci yarıya benzer bir maçtı. Bunu öğrenmemiz gerekiyordu. İkinci maçta bunu yapmamız gerekiyor. İkinci maç zor olacak ancak bu futbol. Sahayı biliyorsunuz, 11'e 11 oynuyoruz. Burada şans yarattık. Orada da yapabiliriz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!